Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ζαρντέλ καιι…+5 η Μπενφίκα! (vid)

1024Χάρη σε ένα γκολ του Ζαρντέλ, η Μπενφίκα νίκησε 1-0 την Γκιμαράες στο «Ντα Λουζ», στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Superliga και αύξησε προσωρινά στο +5 τη διάφορα στην κορυφή από τη Σπόρτινγκ.

Η Μπενφίκα των Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Σάμαρη νίκησε 1-0 στη Λισαβόνα την Γκιμαράες, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε προσωρινά στο +5 στην κορυφή από τη δεύτερη Σπόρτινγκ, η οποία το Μεγάλο Σάββατο αγωνίζεται στο «Ντραγκάο» κόντρα στην Πόρτο στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και ενδέχεται τα «λιοντάρια» να χάσουν βαθμούς και να δώσουν την ευκαιρία στους «αετούς» να μείνουν στο +5, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη, «καπαρώνοντας» τον τίτλο, ενώ έφτασαν τις δέκα συνεχόμενες νίκες.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στη μέση της βαθμολογίας και χωρίς στόχο εδώ και καιρό.

Οι παίκτες του Ρουί Βιτόρια έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα, όμως αρκέστηκαν στο γκολ του Βραζιλιάνου αμυντικού στο 47’. Για 68′ αγωνίστηκε ο Ελληνας επιθετικός, στο 84′ μπήκε αλλαγή ο διεθνής μέσος. Στο 95′ αποβλήθηκε ο Αντρέ Αλμέιδα.

Η σύνθεση της Μπενφίκα: Εντερσον, Αντρέ Αλμέιδα, Λίντελοφ, Ζαρντέλ, Ελισέου, Πίτσι (61’ Σάλβιο), Φέισα, Ρενάτο Σάντσες (84’ Σάμαρης), Γκαϊτάν, Ζόνας, Μήτρογλου (68’ Ραούλ Χιμένες)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected