Κατηγορίες
Διάφορα

11χρονη αναστάτωσε ένα ολόκληρο αεροδρόμιο και προκάλεσε έρευνα για τα αίτια που πέρασε…ανενόχλητη τον έλεγχο! (vid)

3081b265915f8a9d1349c3891efe45de_XLΈνα μικρό κορίτσι ήθελε απεγνωσμένα να δει πως είναι η πτήση με αεροπλάνο, όμως δεν είχε εισιτήριο οπότε αποφάσισε να πετάξει χωρίς. Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να περάσει τα… αυστηρά μέτρα ασφαλείας, πράγμα που το έκανε πανεύκολα.

Τώρα οι υπεύθυνοι ασφαλείας του αεροδρομίου Vnukovo στην Μόσχα έχουν βρει τον μπελά τους αφού το 11χρονο κορίτσι εξέθεσε τόσο τους ίδους όσο και τον σχεδιασμό τους

Το μικρό κορίτσι κατάφερε να περάσει χωρίς κανένα πρόβλημα τους ελέγχους προσποιούμενη ότι είναι μέλος κάποιας από τις οικογένειες που ηταν παρόν, να επιβιβαστεί και να πετάξει έως την Αγία Πετρούπολη χωρίς να έχει επάνω της ούτε εισιτήριο αλλά και ούτε ταυτότητα.

Ο λόγος που η μικρή χρειάστηκε να τα κάνει όλα αυτά, ήταν επειδή δεν είχε πετάξει ξανά με αεροπλάνο και ήθελε να δει πως είναι αλλά και να επισκεφτεί την Αγία Πετρούπολη.

Εκτός του αεροδρομίου εκτεθημένη είναι και Rossiya airline που επίσης άφησε να επιβιβαστεί το κορίτσι στο αεροπλάνο χωρίς να ελέγξει τα χαρτιά της.

Οι γονείς της ανακάλυψαν τι είχε συμβεί όταν την πήραν τηλέφωνο και τους… διηγήθηκε την περιπέτειά της.

Σύμφωνα με το Russia Today το κορίτσι περιέθαλψε ίδρυμα για παιδιά το οποίο και θα φροντίσει να την επιστρέψει στην οικογένειά της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον οι αρχές αναπροσαρμόζουν τα σχέδια ασφαλείας του συγκεκριμένου αεροδρομίου και όχι μόνο.

δείτε το βίντεο στο newmoney.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected