Διάφορα

Κορυφαίο το νέο τρέιλερ της εκπομπής “Top Gear”, που φέτος παρουσιάζει ο “Τζόι” από τα Φιλαράκια! (vid)

leblancΟ Ματ Λε Μπλανκ μας ανοίγει την όρεξη με ένα τρέιλερ για τον επόμενο κύκλο εκπομπών του Top Gear, που ξεκινά τον Μάιο με μία νέα ομάδα παρουσιαστών.

Το BBC δημοσιοποίησε το δεύτερο τρέιλερ για τον νέο κύκλο εκπομπών του Top Gear, ο οποίος ξεκινά μέσα στον Μάιο. Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο Αμερικανός ηθοποιός Ματ Λε Μπλανκ, που τον βλέπουμε να προσπαθεί αρχικά να μπει μέσα σε ένα σκληροπυρηνικό Ariel Nomad.

Αφού τα καταφέρνει, αρχίζει με το Nomad τα παιχνίδια στο χώμα, στα οποία συμμετέχει και μία μοτοσικλέτα Motocross. Απλές ιστορίες δηλαδή, όπως μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν και η τριπλέτα των Κλάρκσον, Μέι και Χάμοντ. Oι αντικαταστάτες τους είναι –εκτός του Λε Μπλανκ- οι Κρις Εβανς, Ζαμπίνε Σμιτς, Κρις Χάρις, Ρόρι Ρέιντ και Εντι Τζόρνταν.

Βέβαια, όλοι οι φίλοι της εκπομπής περιμένουν με αγωνία και ενδιαφέρον, να δουν κατά πόσον θα αποδειχθούν οι νέοι παρουσιαστές αντάξιοι των προηγουμένων.

Με την ευκαιρία, αναρτήσαμε και το πρώτο τρέιλερ του νέου Top Gear, που είχε δημοσιοποιηθεί στις αρχές Απριλίου από το BBC.

δείτε τα βίντεο στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected