Κατηγορίες

Η συνέντευξη του Γιώργου Σπυριδωνίδη για τη φετινή επιτυχία του Άρη

spyridonidisΗ πορεία του Γιώργου Σπυριδωνίδη στον πάγκο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη έχει στεφθεί (δις) από απόλυτη επιτυχία, αφού ήταν αυτός που κατάφερε να οδηγήσει εκ του ασφαλούς πέρυσι τις «κίτρινες» στην παραμονή, ενώ το ίδιο έκανε και φέτος!

Ο Ημαθιώτης τεχνικός μίλησε στο PRESSARIS για την επίτευξη του φετινού στόχου, τις αλλαγές που έκανε για να έρθει η επιτυχία, αλλά και για το μέλλον.

«Έκανα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του καλοκαίρι, αλλά στη συνέχεια αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε. Επανήλθα στο ματς με τα Τρίκαλα, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε με μοναδικό στόχο να σώσω την ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσία του οι «κιτρινόμαυρες» έχουν απολογισμό μία ισοπαλία (1-1) με τα Τρίκαλα, μία ήττα (2-1) από τον ΠΑΟΚ και δύο νίκες (3-0 τον Εργοτέλη και 4-2 μέσα στη Γλυφάδα), αλλά και νίκη 3-0 στο κύπελλο μέσα στη Λάρισα!

Το πρωτάθλημα, λοιπόν, προχωρούσε και ο Άρης βρίσκονταν στην επικίνδυνη ζώνη. Τι άλλαξε με τον ερχομό του; «Επειδή, όμως, το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ το γνώριζα από την περσινή χρονιά, έδωσα στα παιδιά να καταλάβουν ότι έχουν δυνατότητες. Δουλέψαμε, δηλαδή, πολύ τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο ψυχολογικό», τόνισε ο Γιώργος Σπυριδωνίδης, για να συμπληρώσει:

«Αλλάξαμε κάποια πράγματα, τα οποία μας βγήκαν και έτσι φτάσαμε με το διπλό που πήραμε μέσα στη Γλυφάδα, να πανηγυρίσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Βεβαίως, πρέπει να σταθώ και στην παρουσία του βοηθού μου, Σάκη Παπαδίνα, ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά».

Ερωτηθείς για το αν ήταν και για τον ίδιο ρίσκο ν΄ αναλάβει την ομάδα σε μία τόσο δύσκολη χρονική στιγμή, υπογράμμισε: «Ήταν μία πολύ περίεργη χρονιά φέτος και σίγουρα ρίσκαρα και εγώ, γιατί η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Αλλά τέλος καλό, όλα καλά!».

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα για τις ομάδες της Α΄ Εθνικής, αφού απομένει μία αγωνιστική στις 8 Μαΐου, με τον Άρη να υποδέχεται τις Ελπίδες Καρδίτσας. «Αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Καρδίτσας στην έδρα μας και στόχος μας είναι να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη. Από εκεί και μετά θα δούμε για την επόμενη χρονιά», δήλωσε ο Γιώργος Σπυριδωνίδης, ενώ κατέληξε στο ότι:

«Δεν γίνεται μια ομάδα σαν τον Άρη να μην κάνει πρωταθλητισμό!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected