Super League 1

Οι ανανεώσεις και οι αποχωρήσεις από τον Πλατανιά

VadersonΈξι ακόμα ανανεώσεις, εκ των οποίων ουσιαστικά τρεις είναι αυτές που ενδιαφέρουν, αφορούν τον Πλατανιά.

Στο μέτωπο αυτό βρίσκονται ο ρέκορντμαν συμμετοχών Βάντερσον Σκαρντοβέλι (φωτ), ο πρώτος σκόρερ Ιγκόρ Ανγκούλο και ο Χανιώτης Ντίνος Πάγκαλος.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ήδη έχουν ανανεωθεί οι συνεργασίες με Γουνδουλάκη (έχει ανακοινωθεί εξάλλου) και Στανισάβλιεβιτς (ακολουθεί) και το ενδιαφέρον αφορά τους τρεις αναφερθέντες ποδοσφαιριστές.

Προτού σημειωθεί η καθεμία περίπτωση το τι ιδιαιτερότητες παρουσιάζει, να σημειωθεί ότι τα άλλα τρία συμβόλαια που δεν θ’ ανανεωθούν, είναι τα εξής: Σελίν (έχει αποχωρήσει ήδη για το Κίεβο και την “αγαπημένη” του Ντιναμό), Ιτούα (θα αποχωρήσει μετά από 2 χρόνια) και Δημήτρης (ολοκληρώθηκε η θητεία του ως ποδοσφαιριστής και μάλλον θα απορροφηθεί σε άλλο πόσο στην ομάδα του Πλατανιά).

Ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ

Τώρα, ο Βραζιλιάνος Βάντερσον ο οποίος παρόλα αυτά πέρσι υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με δυνατότητα ανανέωσης εκ μέρους του Πλατανιά, προβάλει ως η πιο δύσκολη περίπτωση. Ο Πλατανιάς έχει αποφασίσει να χαμηλώσει το μπάτζετ τη νέα περίοδο και κατά συνέπεια θα πρέπει να υπάρξει μείωση στα χρήματα που υπό άλλες συνθήκες είχε συμφωνηθεί να λάβει ο Βάντερσον. Ωστόσο, ο 32χρονος αριστερός μπακ δεν το δέχεται αυτό κι έτσι οι δύο πλευρές βρίσκονεται σε συζητήσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που τις χωρίζει δεν είναι μεγάλο και, με δεδομένο ότι ο Πλατανιάς εκτιμά τον Βάντερσον ως ποδοσφαιριστή και άτομο, θα επιδιώξει να δώσει λύση.

Ο ΑΝΓΚΟΥΛΟ

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Ανγκούλο. Ο Ισπανός ο οποίος σημείωσε έξι γκολ στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές, είναι αυτή τη στιγμή στα “πάνω” του και έχει το αβαντάζ προκειμένου να το προβάλει αυτό ως επιχείρημα για να αποκομίσει τα περισσότερα δυνατά χρήματα. Ως πρώτος σκόρερ της ομάδας τη χρονιά που πέρασε με 8 γκολ, ο Ανγκούλο θέλει να συνεχίσει στον Πλατανιά αλλά έχει αναφέρει στους ανθρώπους της ομάδας ότι τα χρήματα που είναι να λάβει δεν επιθυμεί να μειωθούν. Εκεί ο Πλατανιάς πιέζει, στο πλαίσιο των περικοπών που θα υπάρξουν για όλους και ότι του έδωσε την ευκαιρία φέτος να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Σούπερ Λιγκ, να δεχθεί τη μείωση στις αποδοχές του και να υπογράψει.

ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

Τέλος, ο Πάγκαλος που ήρθε στην ομάδα πέρσι μετά από σχετική εντολή του Γιώργου Παράσχου θέλει να συνεχίσει και το θέμα βρίσκεται υπό διαβούλευση. Οι πιθανότητες για την παραμονή του Χανιώτη αριστερού εξτρέμ είναι μοιρασμένες και με δεδομένο ότι τα χρήματα που λαμβάνει, δεν είναι πολλά, δεν αποκλείεται να παραμείνει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected