Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γνωρίστε τον άνθρωπο που πήρε από το…χεράκι τη Λέστερ και την ανέβασε στο ψηλότερο σκαλί της Premier! (photos)

foto9Όταν αγόρασε τη Leicester City, ήταν στη δεύτερη κατηγορία. Εκείνος είπε πως θα την οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Premier League. Το 2014 διευκρίνισε ότι αυτό θα γίνει στην προσεχή τριετία. Ο Βισάι Στριβανταναμπράβχα ήταν κύριος και μάλιστα, σε πολύ οικονομικές τιμές. Αυτή δε, είναι μόνο η αρχή.

Πηγαίνει στο γήπεδο με το προσωπικό του ελικόπτερο. Από το 2013 έως σήμερα, μεταφέρει με το ιδιωτικό του jet μοναχούς Βουδιστές από ναό της Bangkok στην πόλη Leicester, για να “φτιάξουν” το karma της ομάδας. Πες, πες, η δουλειά έγινε. Απ’ όταν ανέλαβε τη Leicester City έως σήμερα, ο Vichai Srivaddhanaprabha είδε την ομάδα του και την επιχείρηση του να θριαμβεύουν. Από το βράδυ της Δευτέρας (2/4) είναι και ο υπεύθυνος για ένα από τα μεγαλύτερα “θαύματα” του παγκοσμίου αθλητισμού. Δεν το λέω εγώ. Ο Gary Lineker το είπε, πρόσφατα. Τι; Πως “αν πάρει το πρωτάθλημα η Leicester θα πρόκειται για τον πιο απροσδόκητο θρίαμβο, στην ιστορία των ομαδικών σπορ”.

Ο ίδιος βέβαια, είχε αμφισβητήσει την πρόσληψη του Ranieri (με δηλώσεις, με τιτιβίσματα, με… τα πάντα), πριν αναγνωρίσει πως άνθρωπος είναι και αυτός, άρα κάνει τα λαθάκια του. Αν δεν ήταν ο Srivaddhanaprabha (για τους φίλους Vichai) τίποτα από αυτά δεν είχε συμβεί, με την επένδυση που είχε κάνει το 2010 να είναι 1000% επικερδής και επιτυχημένη. Και να σκεφτείς ότι είναι ακόμα στην αρχή.

περισσότερα στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected