Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απογειώθηκε με την “τριάρα” το πάρτι της Λέστερ! (photos+vid)

_89627701_hero_vardy_celebrates_gettyΣτο πάρτι τίτλου της Λέστερ στο “King Power Stadium” η ομάδα του Ρανιέρι… γλέντησε την Έβερτον (3-1) με πρωταγωνιστή τον Βάρντι και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της!

Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της για φέτος (παίζει την τελευταία αγωνιστική με την Τσέλσι στο Λονδίνο), η απίστευτη ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι πανηγύρισε στο πάρτι τίτλου με… καλεσμένη την Έβερτον μια άνετη νίκη (3-1) και μέσα σε πανζουρλισμό, αλλά και έντονη συγκίνηση, σήκωσε την κούπα, αποχαιρετώντας τους… τρελαμένους οπαδούς της!

Στο κατάμεστο King Power Stadium, οι «μπλε» δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στα «ζαχαρωτά», το γκολ -της τιμής- των οποίων, μάλιστα, πέτυχε ο Μιραλάς στο 88’ και μάλιστα, ήταν και το πιο ωραίο του ματς!

Ο Τζέιμι Βάρντι άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό και στο 65ο έκανε το 3-0 με το 24ο φετινό του τέρμα. Σκόραρε με πέναλτι, το 6ο του ισάριθμες εκτελέσεις, αλλά στο 72′ εκτέλεσε πέναλτι ξανά, αλλά αστόχησε για πρώτη φορά φέτος και έχασε μαζί την ευκαιρία για το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα του στην Premier League.

Ο Ουαλός, Άντι Κινγκ, έκανε την ασίστ για το 1-0 και πέτυχε το 2-0, ενώ αυτό που μείωσε για το τελικό 3-1 ήταν ο Κέβιν Μιραλάς (δείτε στο τέλος του κειμένου όλα τα γκολ και το χαμένο πέναλτι).

βίντεο του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected