Διάφορα

Γυναίκα με καρκίνο έπιασε το λαχείο για δεύτερη φορά! (vid)

ResizerΗ ιστορία μιας γυναίκας από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ είναι συγκλονιστική!

Η Gina Short, η οποία πάσχει από καρκίνο του μαστού κέρδισε για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες το λαχείο! Την ώρα που δίνει τη μάχη της ζωής της η τύχη της χαμογελά.

Οι εκπρόσωποι του North Carolina Education Lottery, δηλαδή της εταιρείας τυχερών παιχνιδιών στη Νότια Καρολίνα της το ανακοίνωσαν.

Η ανακοίνωση από την διοίκηση της εταιρείας, τονίζει πως η Gina Short από την κομητεία Mecklenburg, κέρδισε το ποσό των 250.000 δολαρίων σε ένα παιχνίδι που ονομάζεται “All or nothing”, δηλαδή “όλα ή τίποτα”, στις 29 Απριλίου!

Η γυναίκα δήλωσε πως για… αρκετή ώρα κοιτούσαν το τυχερό λαχείο για να “χωνέψουν” μαζί με τον σύζυγό της πως ήταν οι μεγάλοι νικητές! Κι αυτό διότι μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια επίσης σε ένα παρόμοιο τυχερό παιχνίδι!

Σύμφωνα με την εταιρεία, η γυναίκα διαγνώσθηκε με καρκίνο πριν έξι χρόνια και αυτή την περίοδο υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Ο σύζυγός της, Len Short, δήλωσε πως τα κέρδη τους θα χρησιμοποιηθούν φυσικά για να παρασχεθεί στην γυναίκα του η καλύτερη δυνατή θεραπεία!

star.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected