Κατηγορίες
Super League 1

Παραμένει κάτοικος Ιωαννίνων ο Σκόνδρας

7be3ec6839904e5818da890cf8f0da26_MΤο πρώτο από τα έξι συμβόλαια που λήγουν φέτος το καλοκαίρι ανανέωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η οποία ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου του Αποστόλου Σκόνδρα για δύο ακόμη χρόνια.

Πρόκειται για την δεύτερη ανανέωση συμβολαίου που επισημοποιείται μετά από αυτή στο συβόλαιο του τερματοφύλακα Κώστα Περιστερίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας με τον αμυντικό της ομάδας Απόστολο Σκόνδρα μέχρι 30.06.2018.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Στον ΠΑΣ έχω ζήσει πολλές όμορφες στιγμές και θα κάνω ό,τι μπορώ για να ζήσω κι αυτές που έρχονται. Η ομάδα είναι οικογένεια μου κι εγώ νιώθω πολύ όμορφα στα Γιάννενα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο, τους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και τους συμπαίχτες μου γιατί χωρίς τη δική τους βοήθεια και συνεργασία ίσως να μην ήμουν εδώ σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που είναι δίπλα μας και μια υπόσχεση, ο ΠΑΣ συνεχώς θα μεγαλώνει”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected