Κατηγορίες
Αθλήματα

Φίλιππος Βέροιας – Δούκας (32-25) Δηλώσεις Σεϊρεκίδη, Κρανάκη (vid)

seirekidis_kranak

Ο τεχνικός του Δούκα Γιώργος Κρανάκης, στις δηλώσεις του χαρακτήρισε άξιους φιναλίστ του τελικού τους Φίλιππο, Διομήδη.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Φίλιππο για την επιτυχία του να παίξει στον τελικό. Με τέτοια ονόματα όλοι ξεκινάμε με δεδομένο ότι θα υπήρχε μια τέτοια επιτυχία και τα παιδιά το αποδείξανε, πριν τελειώσουν τα πλέι οφ είναι στον τελικό. Είναι άξιοι φιναλίστ μαζί με τον Διομήδη. Εύχομαι καλή επιτυχία, να γίνουν καλοί αγώνες και να κερδίσει ο καλύτερος. Το σημερινό παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Εμείς δοκιμάσαμε νέα παιδιά κι έχουμε άλλο ένα παιχνίδι για να τελειώσουμε την χρονιά».

Ο προπονητής του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης, στις δηλώσεις του τόνισε ότι είναι μεγάλη στιγμή για τον Φίλιππο η πρόκριση στον τελικό. «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα του Δούκα, όλα αυτά τα χρόνια εκτός από αγωνιστικό έκανε και έναν πολύ ηθικό χαρακτήρα. Δίνει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά κι έχει ως αυτοσκοπό να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές και πιο ποιοτικοί. Για εμάς είναι πολύ σημαντική στιγμή. Έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε ως δεύτεροι το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό το επόμενο διάστημα».

Ο Φώτης Μισαηλίδης του Δούκα στις δηλώσεις του σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Φίλιππο για την συμμετοχή στον τελικό, το αξίζει, καλή επιτυχία. Το σημερινό παιχνίδι ήταν για εμάς βαθμολογικά αδιάφορο. Δεν σημαίνει ότι παίξαμε για να χάσουμε. Παίξαμε για να το χαρούμε. Είχαμε πολλές ελλείψεις και χάσαμε».

Ο εξτρέμ του Φιλίππου Σάββας Καρυπίδης σημείωσε: «Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες, έδειξαν ένα καλό πρόσωπο. Σαφώς ήμασταν εμείς που είχαμε το κίνητρο να κερδίσουμε για να πάμε στους τελικούς. Ο κ. Κρανάκης το τελευταίο διάστημα έδωσε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να παίξουν και να δείξουν τι μπορούν να κερδίσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι πολύ καλό και πρέπει να το κάνουν όλες οι ομάδες. Εμείς εκπληρώσαμε τον στόχο μας να φτάσουμε στον τελικό και θα δουλέψουμε σκληρά τις επόμενες δυο εβδομάδες ώστε να πάμε και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα που είναι ο δεύτερος στόχος μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected