Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Άρης – Δόξα Δράμας 2-1 (vid)

Χωρίς τίτλοΜπορεί ο Άρης να είχε εξασφαλίσει με τεράστια ευκολία την άνοδο στη Football League αλλά ήθελε να τη… γιορτάσει και με τρίποντο επί της Δόξας Δράμας που τον είχε νικήσει τρεις συνεχόμενες φορές στη Γ’ εθνική. Και τα κατάφερε χάρη στο γκολ του Κυβελίδη στο 94’

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν έθελξε με την απόδοσή της αλλά για μία ακόμη φορά ήλεγχε το ρυθμό του αγώνα και δημιούργησε ευκαιρίες για δύο τουλάχιστον ακόμα γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς σκορ και χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον. Το δεύτερο ήταν μια άλλη ιστορία προσφέροντας όμορφες στιγμές και μεγάλη αγωνία στον κόσμο που πήγε στο «Βικελίδης».

Ο Πόι έκανε το 1-0 στο 55’ με κοντινή προβολή αλλά στο 71’ ο Μουτεσίδης ισοφάρισε εκμεταλλευόμενος το μεγάλο λάθος του Τζινάρ.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Άρης πίεσε ασφυκτικά και έχασε απίστευτες ευκαιρίες για να βάλει δεύτερο γκολ. Μετά από χαμένα τετ α τετ, σουτ του Τάτου στο δοκάρι. Ήρθε ο Κυβελίδης στην τελευταία φάση του αγώνα να πετύχει το 2-1 και να χαρίσει στον Άρη τη νίκη.

Συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Τζινάρ, Γεωργιάδης (46΄Βουτσιάς), Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης (74΄Κυβελίδης), Ιντζίδης, Πόι, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης, Κόκε (65΄Τάτος), Τσουμάνης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κ. Βασιλακάκης): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Βραμεντσάλης, Μουτεσίδης (80΄Αθανασιάδης), Γαϊδαρτζής (74΄Δούμπλατζης), Παπαδόπουλος Μ., Μαρκόπουλος, Ντος Σάντος, Σπάσιτς (61΄Παπαζούδης)

δείτε ολόκληρο τον αγώνα σε επανάληψη στο metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected