Κατηγορίες
Αθλήματα

Μικρά – μικρά από το Φίλιππος – Δούκας

filippos_doukas_play17Σε τελικό πρωταθλήματος, εννέα χρόνια μετά θα βρεθεί ο Φίλιππος. Τον Μάη του 2007, ο Φίλιππος διεκδίκησε για τελευταία χρονιά το πρωτάθλημα αλλά έχασε και στα δυο παιχνίδια από τον Πανελλήνιο.

Θεωρητικά, ο Φίλιππος διεκδίκησε το πρωτάθλημα και στα πλέι οφ του 2010 αλλά μπήκε στην δεύτερη φάση με τρεις βαθμούς λιγότερους από τον ΠΑΟΚ (που κατέκτησε και το πρωτάθλημα) και αυτό που κατάφερε ήταν να τερματίσει στην δεύτερη θέση.

Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκε και ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Στέργιο Διαμάντη, και παρακολούθησε μαζί με τον επικεφαλής της επιτροπής χάντμπολ Νίκο Νούλα το παιχνίδι. Σε άλλη γωνιά του γηπέδου βρέθηκαν οι πρώην αντιδήμαρχοι Δημήτρης Δάσκαλος, Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Στις επίσημες εκδηλώσεις της ομάδας επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του ο Γιώργος Μαστορογιάννης. Ο αρχηγός της εθνικής είχε τραυματιστεί τον Γενάρη σε ματς του αντιπροσωπευτικού ματς συγκροτήματος, χειρουργήθηκε και χρειάστηκαν τέσσερις μήνες για να φορέσει ξανά την φανέλα του Φιλίππου σε επίσημα ματς. Ο προπονητής του τον χρησιμοποιήσει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και τον ετοιμάζει για τους τελικούς.

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε ο τεχνικός του Δούκα Γιώργος Κρανάκης για τους παίκτες του Φιλίππου με διεθνή καριέρα. Παίκτες όπως ο Σανίκης, ο Καρυπίδης και ο Τσιλιμπάρης, είπε ο Αθηναίος τεχνικός, αποτελούν διαφήμιση για το Ελληνικό χάντμπολ.

Από την κερκίδα παρακολούθησε το ματς ο εξτρέμ του Φιλίππου Άγγελος Δραγκόλας. Ένα πρόβλημα στο πόδι δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί.

Με εκπληκτική διπλή απόκρουση του Ευαγγελόπουλου ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Φιλίππου έβγαλε δυο σουτ από τα έξι μέτρα ενώ στο τρίτη προσπάθεια οι παίκτες του Δούκα σημάδεψαν το δοκάρι.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected