Κατηγορίες
Super League 1

Παραμένει για τρίτη σεζόν ο Ουζουνίδης στον Πανιώνιο!

ouzounidis-paniwniosΠροπονητής του Πανιωνίου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2016-2017) θα είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Εβρίτης τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και θα κοουτσάρει τους “κυανέρυθρους” για τρίτη σερί χρονιά.

Παραμένει στον Πανιώνιο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Όπως αναφέρει σχετικά το sport24.gr, ο 48χρονος προπονητής συμφώνησε με τη διοίκηση έπειτα από αρκετό καιρό συζητήσεων και διαπραγματεύσεων και θα καθοδηγήσει τους “κυανέρυθρους” και την επόμενη σεζόν, ανεξάρτητα από το τι μέλλει γενέσθαι στα playoffs.

Ο Εβρίτης τεχνικός ανέλαβε την ομάδα της Νέας Σμύρνης τον Δεκέμβριο του 2014 και μέχρι σήμερα την έχει καθοδηγήσει σε 77 παιχνίδια. Όλο αυτό το διάστημα έχει απολογισμό 33 νίκες, 22 ισοπαλίες και 22 ήττες. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που ο Ουζουνίδης θα μείνει σε ομάδα για τρίτη σερί σεζόν.

Σε καμία από τις προηγούμενες (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ηρακλή, Skoda Ξάνθη, Πλατανιά και Εργοτέλη) δεν έμεινε παραπάνω από δύο αγωνιστικές περιόδους. Η επισημοποίηση της επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται κατά τα φαινόμενα τη Δευτέρα (9/5) από την ΠΑΕ.

Μια σημαντική εκκρεμότητα “έκλεισε” για τον Πανιώνιο και μάλιστα με τον επιθυμητό τρόπο και για τις δύο πλευρές, αφού αμφότερες έβαλαν “νερό στο κρασί” τους σε ορισμένα ζητήματα. Η συμφωνία Ουζουνίδη – Πανιωνίου θα έχει χρονική διάρκεια ενός έτους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected