Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - ΕΠΣ Πέλλας

Αλμωπός Αριδαίας – Μακεδονικός (1-1) Δηλώσεις προπονητών

DSCN9891
Μετά το τέλος του κυριακάτικου φιλικού τεστ στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας όπου η ομάδα του Αλμωπού αντιμετώπισε τον Μακεδονικό Νεάπολης, οι Γιώργος Τυριακίδης και Γιώργος Αβραμίδης παραχώρησαν δηλώσεις στη Χαρά Ματεντζόγλου.

Αναλυτικά :

Γιώργος Αβραμίδης : Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο θέλαμε να διαπιστώσουμε κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές μας είναι έτοιμοι για τα πιο δυνατά ματς που έρχονται ενόψει των μπαράζ. Έχουμε έναν πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε κατ ευχήν, γιατί τα παιδιά είναι προσγειωμένα και έτοιμα να αντιμετωπίσουν κάθε αντίπαλο.

Όσον αφορά τον σημερινό μας αντίπαλο, θεωρώ ότι είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει γιατί πρεσβεύει το ποδόσφαιρο που μου αρέσει ιδιαίτερα.

Όταν ξεκινούν τέτοιου είδους αγώνες όπως τα μπαράζ, όλοι ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Και όπως διαπίστωσα, ο Αλμωπός μπορεί να σταθεί απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα ακόμη και στην Γ Εθνική, αφού δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από το συγκεκριμένο επίπεδο.

Η λέξη “φαβορί” είναι μια ταμπέλα που δεν ισχύει. Τα φαβορί φαίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον αγώνα και φυσικά το κυρίαρχο είναι το αποτέλεσμα της νίκης και κατ επέκταση η άνοδος που είναι και ο στόχος της ομάδας μου.

DSCN0007

Γιώργος Τυριακίδης : Ήταν το πιο σημαντικό τεστ που δώσαμε μέχρι σήμερα, στα πλαίσια της προετοιμασίας μας ενόψει των αγώνων μπαράζ. Ήταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ δυνατό και αξιόλογο αντίπαλο. Το μόνο κέρδος που μπορούμε να αποκομίσουμε από το σημερινό ματς είναι συγκεκριμένα συμπεράσματα για το τι θα επακολουθήσει και να καταλάβουμε επίσης ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Ο Μακεδονικός φάνηκε πως είναι μια ομάδα που συμμετέχει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με μεγαλύτερο επίπεδο όσον φορά την ταχύτητα στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο, αν και ήμασταν έτσι όπως πρέπει σε κάποια χρονικά σημεία, δεχθήκαμε το γκολ που μας άφησε πίσω. Στο δεύτερο μέρος αν και φάνηκαν σημάδια κούρασης ήμασταν δυνατοί στις κόντρες και ισοφαρίσαμε.

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία των προπονήσεων επομένως τα κεφάλια κάτω και πολύ δουλειά από όλους μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected