Γ Εθνική / Τοπικά - ΕΠΣ Πέλλας

Αλμωπός Αριδαίας – Μακεδονικός 1-1 (photos)

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους μπαίνουν πλέον οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα play off ανόδου στη Γ Εθνική και δύο εξ αυτών, αγωνίστηκαν σήμερα σε φιλικό παιχνίδι στην Αριδαία.

Ο τοπικός Αλμωπός, πρωταθλητής φέτος της ΕΠΣ Πέλλας υποδέχτηκε τον αντίστοιχο τροπαιούχο της ΕΠΣ Μακεδονίας, Μακεδονικό, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Παρουσία 200 περίπου θεατών, η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες και το πάθος των παικτών, απόλυτα φυσιολογικά ως ένα σημείο καθώς παρά τον φιλικό χαρακτήρα, αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν να αναγάγουν το ματς στο επίπεδο των επερχόμενων αγώνων μπαράζ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν λίγο πριν το 10λεπτο με ωραία κεφαλιά του Ζαγναφέρη, μετά από ιδανική σέντρα του Στασινόπουλου. Ο Αλμωπός ανέβασε στροφές στη συνέχεια και είχε δύο καλές στιγμές με τους Καπουσούζη και Παπαδόπουλο, που δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Καραβελίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Καπουσούζη, ο οποίος με ωραία ενέργεια βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο του Μακεδονικού.

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Χρήστου, Ελευθεριάδης Β., Καλαϊτζίδης, Μουρατίδης, Σκέντος, Καμπάνης, Καπουσούζης, Ζαρογιάννης, Καραδήμος, Κοβάτσης, Παπαδόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Κιουρτσόπουλος, Κώνστας, Αποστόλου, Καραγιάννης, Ελευθεριάδης Γ., Προβατίδης, Μπογδάνης, Τσιμτσιρίδης και Κουτρούμπαλος.

Μακεδονικός : Καραβελίδης, Δαμιανίδης, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Κουτίνης, Πουρσανίδης, Αβαλιάν, Πεχλιβάνης, Στασινόπουλος, Ζαγναφέρης, Λεσάι. Αγωνίστηκαν και οι Μπασκάκης, Γαρύφαλλος, Κρυστάλλης, Πόπτσης, Τσιαμπάζης, Μπιτζένης, Παππάς, Τσιλιγγερίδης.

*Το παρόν στον αγώνα έδωσε και ο προπονητής του ΦΑΣ Νάουσα (αντιπάλου του Αλμωπού στα μπαράζ) Βαγγέλης Ντίσιος, για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση

Με στοιχεία από τη Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected