Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εθνικός Αγιονερίου – Καμπανιακός 0-1

SnapShot-542x332Τελικά η επίσκεψη στην ιερά μόνη της Αγίας Αναστασίας μεσοβδόμαδα της ομάδας δεν βοήθησε στο να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα με τον Καμπανιακό για την 33η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Η μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου, οδήγησε στην ήττα από τον καλό Καμπανιακό, στην τελευταία του εμφάνιση μέσα στην έδρα του, δείχνοντας ότι οι παίκτες του Εθνικού αφού εξασφάλισαν την σωτηρία της ομάδας στην κατηγορία αδιαφόρησαν για το σημερινό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν χρειάστηκαν να προσπαθήσουν πολύ πετυχαίνοντας νωρίς το τέρμα στο πρώτο ημίχρονο και σημειώνοντας τρία δοκάρια ήλεγχαν εύκολα τον αγώνα μέχρι την λήξη του.

Φάσεις του αγώνα

24΄ Δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Χρήστου στο δοκάρι του Γιώτα.

26΄ Νέο σουτ από τον Χρήστου, βρίσκει στόχο και κάνει το 0-1.

Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Π. Διλμπέρης): Γιώτας, Τραϊανόπουλος, Κοτσαρίδης, Παλάσκας, Μιλκούδης, Λουϊζίδης, Μπελίτσας (68’ Μούζουρας), Κουκουλέκης, Παπαδημητρίου, Κουτσάγιας (58’ Μητσιός), Δρόσος (46’ Αθανασιάδης).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ
(Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Γαβανάς, Αλμπάνης, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Σταυρόπουλος (85’ Βούζας), Τοντόροφ, Χρήστου, Σαπανίδης (62’ Μπάλιος), Προβατίδης (90’ Πάλλας).

maxitis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected