Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μία νίκη για το Champions League η Νάπολι! (vid)

f950551b8341ecdcb33d574acf22330f-U202182049561W4E-U150545645729MLI-620x349@Gazzetta-Web_articoloΗ Νάπολι χρειάστηκε ένα καλό ημίχρονο, για να επιβληθεί με 2-1 της Τορίνο και με νίκη επί της υποβιβασμένης Φροζινόνε θα βρεθεί στους ομίλους του Champions League.

Το… θεωρητικά δύσκολο έγινε: η Νάπολι έφυγε με νίκη από το Τορίνο. Έτσι, μένει μόνο μία νίκη επί της υποβιβασμένης Φροζινόνε εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική, για να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League, χωρίς να τη νοιάζει τι θα κάνει η 3η, πλέον, Ρόμα την ίδια στιγμή.

Οι παίκτες του Σάρι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος, όταν και προηγήθηκαν με 2-0, κατέβασαν στροφές στην επανάληψη, όμως τέλος καλό όλα καλά. Οι Ναπολιτάνοι μπήκαν… αφηνιασμένοι στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στο 12’ με τον Ιγουαΐν μετά από ασίστ του Χάμσικ. Πριν καν συμπληρωθούν 20’ το σκορ ήταν ήδη στο 0-2. Νέα ασίστ πάρε-βάλε του Σλοβάκου στον Καγιεχόν, που έστειλε πολύ εύκολα την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ιγουαΐν είχε δοκάρι στο 23’ με ωραίο συρτό σουτ εκτός περιοχής, ο Ινσίνιε κάποιες καλές προσπάθειες και το 0-2, που κολάκευε τους γηπεδούχους, έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να κατεβάσουν στροφές, καθώς έβλεπαν ότι οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν και παραλίγο να το πληρώσουν. Στο 66’ ο Βίβες έβγαλε υπέροχη ασίστ, το τελείωμα του Μπρούνο Πέρες με λόμπα στην κίνηση ήταν άκρως εντυπωσιακό και η Τορίνο ξαναμπήκε στο ματς! Οι παίκτες του Σάρι, όμως, παρότι δεν ρίσκαραν είχαν τον έλεγχο, απειλήθηκαν ελάχιστα και κράτησαν τη νίκη μέχρι το τέλος. Το μόνο αξιόλογο ήταν η αποβολή του Βίβες στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected