Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Εξετάζει την πρόταση από Κύπρο ο Γιώργος Παπαστεργίου

12189843_890636524319524_9104378813572005750_n

Πλησιάζει το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Football League και αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που βλέπουν το μέλλον τους σε άλλες…πολιτείες!

Άλλωστε το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει πλέον άκρως… αντιεμπορικό και ταυτόχρονα η μεγάλη οικονομική αβεβαιότητα για τους ποδοσφαιριστές, τους αναγκάζει να βλέπουν λύσεις και εκτός των συνόρων,

Μία εξ αυτών των περιπτώσεων είναι και αυτή του Γιώργου Παπαστεργίου, ο οποίος αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό και η πρόταση που έφτασε στον 23χρονο Ημαθιώτη επιθετικό, τον βάζει σε περαιτέρω σκέψεις όσον αφορά το μέλλον του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportsUp, η πρόταση που έχει στα χέρια του προέρχεται από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την ΑΕ Ζακακίου, η οποία σημείωσε φέτος τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της με την άνοδο στην Α΄ κατηγορία τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Μια προοπτική που επιβεβαιώνει το γεγονός πως αρκετοί είναι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που βλέπουν την Κύπρο ως έναν αξιόπιστο προορισμό ενώ πρόσφατα, η ΑΕΖ φέρεται να έκανε πρόταση και στον Μιχάλη Γιαννίτση, που αγωνίζεται στον Κισσαμικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected