Football League

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στα Τρίκαλα

trΟλοκληρώνονται οι αποδεσμεύσεις στον ΑΟΤ καθώς μετά τους Γκμπαλέ και Αρσενίεβιτς, δύο ακόμη ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν άμεσα παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goaltrikala.gr, δεν υπολογίζονται για την συνέχεια του πρωταθλήματος από τον Σταύρο Ψιμουλάκη, οι Κώστας Φλίγκος και Βαγγέλης Στουρνάρας οι οποίοι και θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να λύσουν τα συμβόλαια τους.

Από κει και πέρα να σημειωθεί πως οι «κυανέρυθροι» θα έχουν προπονήσεις μέχρι και το Σάββατο, πρωινές ώρες ενώ έχουν όλο τον χρόνο να προετοιμαστούν για το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης καθώς την Κυριακή το μενού έχει ξεκούραστο τρίποντο λόγω του άνευ με τον Εργοτέλη.

Αν κάποια στιγμή η ΕΠΑΕ αποφασίσει να ανακοινώσει την ποινή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για την παράνομη χρησιμοποίηση του Φατιόν στο ματς με την Ελευσίνα τότε ο ΑΟΤ θα αποκτήσει διαφορά 6 βαθμών από τους Απολλωνιστές και ουσιαστικά θα έχει κατακτήσει και μαθηματικά την 3η θέση.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ο κ. Ψιμουλάκης θα υπολογίζει στους Μουμίν και Βρούτσινα όπως και στους Ριζογιάννη, Σαρακατσάνο και Ζώνα οι οποίοι αν και έχουν συμπληρώσει κάρτες θα εκτίσουν τις ποινές τους κόντρα στους Κρητικούς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected