MiniFootball

Total UNI-League : “Για τον Αλέξανδρο μας!”

DSC_5024Για πέμπτη συνεχόμενη φορά, οι Dildos από τον Βόλο κατακτούν την κούπα του πρωταθλητή και ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για τα τελικά των Αθηνών!

Μία από τις πλέον ενεργές παρουσίες στο 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League κατάφερε και φέτος να πάρει το τοπικό πρωτάθλημα και επιδιώκει και πάλι τη διάκριση σε πανελλήνια βάση!

Ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Ατζούρης, μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας, ενώ αφιέρωσε και τον τίτλο στη μνήμη του αδικοχαμένου συμπαίκτη του Αλέξανδρου, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή πριν από δύο χρόνια:

“Μαζευόμαστε κάποιοι καλοί παίκτες, αλλά το σημαντικό είναι ότι έχουμε  καλή παρέα. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε δέσει περισσότερο, αφού ο χαμός του Αλέξανδρου μας ισχυροποίησε και πλέον οι αγώνες μας είναι αφιερωμένοι σε αυτόν. Και ο φετινός τίτλος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Αλέξανδρου, τον οποίο δεν γίνεται να ξεχάσουμε”.

Το Total της ΦΑΓΕ είναι παρόν στο Total UNI-League με τον πιο δυναμικό τρόπο. To Total αποτελεί μία από τις πιο περήφανες ελληνικές μάρκες στο εξωτερικό με εξαγωγές σε περισσότερες από 40 χώρες και με ξεχωριστή μονάδα παραγωγής στην Αμερική, πέρα από την τεράστια Ελληνική μονάδα. Το Ελληνικό γιαούρτι, στην τέλεια του μορφή, προβάλλεται μέσα από το ποδόσφαιρο… στην τέλεια του μορφή, το Total UNI-League!

Πώς βλέπει όμως ο ίδιος την αγωνιστική κατάσταση του πρωταθλήματος:

“Τα τελευταία 3 χρόνια είναι σταθερή η κατάσταση.  Οι ομάδες διατηρούν ένα σταθερά ανταγωνιστικό επίπεδο και χρειάζεται να έχεις καλή ομάδα για να προχωρήσεις στα τελικά. Έχουμε δεθεί αρκετά μεταξύ μας και σε αγωνιστικό επίπεδο και καταφέρνουμε έτσι να τερματίζουμε πρώτοι”.

To iyouth αποφάσισε να υποστηρίξει το Total UNI-League και να συνδέσει το όνομά του μαζί του, ως το πλέον νεανικό και πρωτοπόρο ταξιδιωτικό γραφείο.

Ποιοι είναι οι στόχοι των Dildos για την φετινή τελική φάση;

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κατέβουμε και φέτος πλήρεις στην Αθήνα. Κάποια παιδιά δεν είναι δυνατόν να έρθουν με την αποστολή κι έτσι θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε μια μεγαλύτερη διάκριση”.

Με το ξυραφάκι Xtreme 3 Sensitive η Wilkinson, χορηγός της διοργάνωσης, χαρίζει την πιο λεία και απαλή επιδερμίδα στον φοιτητή, για να μη μπορεί τίποτα να του πάει κόντρα! Το Xtreme 3 Sensitive με 3 εύκαμπτες λεπίδες, είναι ο καλύτερος σύμμαχός για την κορυφή! #FreeYourSkin #FreeYourPassion #FreeYourGoal

Το μήνυμα πάντως των Dildos για συμμετοχή στο Total UNI-League είναι άκρως ενθαρρυντικό

“Αξίζει τον κόπο να συμμετάσχει κανείς σε αυτήν την διοργάνωση. Είναι ένας τέλειος λόγος για να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο και μπαίνουμε έτσι σε ένα οργανωμένο πρωτάθλημα, το οποίο απολαμβάνουμε κάθε χρονιά!”

Ας μην ξεχνάμε πως η Πρωταθλήτρια Ομάδα του Total UNI-League προκρίνεται στην προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας του EMF EURO 2016 (miniEURO μέχρι προσφάτως), Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Minifootball της EMF (European Minifootball Federation).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected