Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισοπαλίες στα ντέρμπι της Αγγλίας και Γαλλίας (vids)

_89668044_hazard_reuters2Με το μυαλό στον τελικό του Europa League, η Λίβερπουλ ισοφάρισε στο 90’+2′ την Τσέλσι στο «Άνφιλντ» (1-1) και χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να βγει Ευρώπη από το πρωτάθλημα. «Ζωγραφιά» από τον Αζάρ.

Κακή στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι στο «Άνφιλντ», Λίβερπουλ, κατάφερε… τουλάχιστον να μη χάσει (1-1) από την εξαιρετική Τσέλσι, ισοφαρίζοντας τους «μπλε» στα χασομέρια (90’+2′) με τον Μπεντέκε.

Είχε ανοίξει το σκορ, με τρομερή γκολάρα, ο «αναγεννημένος» Αζάρ στο 32′, στην πρόβα τζενεράλε των «κόκκινων» για το μεγάλο ματς με τη Σεβίλλη, στον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τον Κλοπ να χρησιμοποιεί την ενδεκάδα που πιθανότατα θα κατεβάσει στη «μάχη» της Βασιλείας.

Αν… στραβώσει, πάντως, η δουλειά και η Λίβερπουλ δεν κατακτήσει την κούπα και άρα, δεν μετάσχει στο Champions League της επόμενης περιόδου, τότε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα μείνει εκτός Ευρώπης, καθώς, εκτός από δική της νίκη, εκτός έδρας, επί της Γουέστ Μπρομ την τελευταία αγωνιστική στην Premier League, θέλει… δώρο από τη Σαουθάμπτον, για να πάρει την 7η θέση, που, και πάλι, οδηγεί στο Europa League ΜΟΝΟ αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας. Οι «άγιοι» υποδέχονται την Κρίσταλ Πάλας, ενώ η Γουέστ Χαμ, στην ισοβαθμία με τους «κόκκινους», υπερτερεί.

Εν ολίγοις, μόνο η κατάκτηση του Europa League υπάρχει στο μυαλό της ομάδας του αγγλικού λιμανιού.

το βίντεο ΕΔΩ

234146Μετά από επτά σερί νίκες στο Championnat, η Μπορντό «έκοψε» τη φόρα της Παρί Σεν Ζερμέν με το μεταξύ τους 1-1 στο “Νταλμάτ”, σε εξ αναβολής αγώνα της 35ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν κατάφερε να νικήσει την Μπορντό στο «Νταλμάτ» (1-1), σε εξ αναβολής ματς της 35ης αγωνιστικής του Championnat και δεν έφτασε τις οκτώ συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, μένοντας στις επτά και σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα, για τον οποίο το ενδιαφέρον αφορούσε για το που θα φτάσει το σερί των ήδη πρωταθλητών εδώ και καιρό για τέταρτη σερί χρονιά, ενώ οι «Γιρονδίνοι» απλά σκέφτονται εδώ και καιρό την επόμενη σεζόν.

Πάντως, έστω και έτσι, οι παίκτες του Λοράν Μπλαν παρέμειναν αήττητοι για ένατο σερί ματς.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ο Ιμπραϊμοβιτς σκόραρε στο 59’ για τους Παριζιάνους για να ισοφαρίσει στο 66’ ο Παγιοά, με τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι για τρίτη σερί αγωνιστική.

ΜΠΟΡΝΤΟ: Πριόρ, Ντεμπισί, Σανέ, Σαντόμ (22’ Πόκο), Πάμπλο, Παγιοά, Κοντέντο, Πλασίλ, Ρολάν, Ουνάς (60’ Μαλκόμ), Ντιαμπατέ (69’ Κριβεγί)

ΠΑΡΙ: Τραπ, Ονιέρ, Μαρκίνιος, Νταβίντ Λουίζ, Κούρζαβα, Σταμπουλί (63΄Μότα), Ραμπιό (63’ Μάξουελ), Ν’ Κούνκου, Λούκας Μόουρα, Ντι Μαρία, Ιμπραϊμοβιτς (71’ Ογκουστίν)

https://www.youtube.com/watch?v=n2EEJH6tPio

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected