Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (4ος όμιλος) Μακεδονικός Αγ.Παντελεήμονα – ΑΕ Ποντίων 2-0 (photos+vid)

ΑΓΙΟΣ- ΑΕΠ17Με το καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στα μπαράζ ανόδου ο Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα ο οποίος μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους στον ουδέτερο Φιλώτα κέρδισε πολύ εύκολα την Α.Ε.Π. Βατολάκκου με 2-0.

Μια Α.Ε.Π. που με βάση τη περσινή της εικόνα στα μπαράζ ανόδου παρουσιαζόταν σαν ένα από τα φαβορί αλλά αυτό πρέπει να το αποδεικνύουν οι ομάδες στο γήπεδο. Και εκεί μόνο μια ομάδα υπήρχε. Ο  Άγιος Παντελεήμονας.

Έχοντας ένα καταπληκτικό επιθετικό που ακούει στο όνομα Ιορδάνης Ρωμαίος και ο οποίος έκανε άνω κάτω την άμυνα των φιλοξενούμενων ο Άγιος δεν απειλήθηκε καθόλου, πέτυχε 2 γκολ και έχασε πολλές ακόμα ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Από την άλλη όπως είπαμε οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ούτε υποψία ευκαιρίας, είναι τυχεροί που έχασαν μόνο 2-0 ενώ μάλλον πληρώνουν το αδύναμο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. και το μεγάλο χρόνο διακοπής.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 2ο σέντρα Μαρκόπουλου ο Ρωμαίος δεν πρόλαβε τη μπάλα προ του Κοτίτσα. Δύο λεπτά αργότερα σέντρα του Σ. Αθανασιάδη κεφαλιά του Ρωμαίου άουτ και στο 7ο διαγώνιο σουτ πάλι του Ρωμαίου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μαρκόπουλου στο 11ο αλλά στο 32ο πολύ όμορφη ενέργεια του Μπατμά από αριστερά σέντρα και ο Ρωμαίος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 36ο ο Κοτίτσα πρόλαβε τελευταία στιγμή το Σ. Αθανασιάδη με την Α.Ε.Π. να μην μπορεί να κάνει ούτε σουτ.

Στην επανάληψη ο Μακεδονικός «έδωσε» γήπεδο στην Α.Ε.Π. αλλά δεν κινδύνεψε και στο 70ο ο Ρωμαίος έδωσε στο Μπατμά που σούταρε από κοντά αλλά ο Κοτίτσα απέκρουσε δύσκολα.
Στο 72ο τραγικό λάθος στην άμυνα του Βατολάκκου ο Ρωμαίος με φοβερό σπριντ έκλεψε τη μπάλα και «κρέμασε» τον Κοτίτσα για το 2-0.

Στο 82ο σουτ του Γιορεντίδη απέκρουσε δύσκολα ο Κοτίτσα νέο σουτ του Ρωμαίου σε κενή εστία άουτ.

Στο 91ο φάουλ του Γιορεντσίδη κεφαλιά του Ρωμαίου άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Παπανικολάου κέρδισε τις κόντρες μπήκε στη περιοχή αλλά το πλασέ από πλάγια πέρασε έξω.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα: Μπερμπερίδης, Γιορεντσίδης, Αθανασιάδης Κ., Σεκκουλίδης, Ζυγομάνης, Χαμαλίδης, Αθανασιάδης Σ., Μπατμάς (74ο Παπανικολάου), Μαρκόπουλος (57ο Παπαδόπουλος), Dimovski, Ρωμαίος.

Α.Ε.Π. Βατολάκκου: Κοτίτσα, Λάλλος Π., Κατσαντώνης, Κοτζατίσογλου Α, Λάλλος Θ., Κυριακίδης, Κοτζατίσογλου Σ. (46ο Hohxa), Χαραλαμπίδης, Ιωαννίδης (63ο Καλαϊτζίδης), Μπιζιώτας, Ασλανίδης (70ο Γραβάνης).

περισσότερες φωτογραφίες στο e-ptolemeos.gr

βίντεο από vatolakkiotis.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected