Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα - Μικτές Ημαθίας

Οι Ημαθιώτες παίζουν τελικούς φέτος! Η τριπλέτα στην Περιφέρεια και οι Ιωάννου, Μελιόπουλος στην Ξάνθη!

13226753_1802428973313266_6407281662750028933_n

Το Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο ανέκαθεν διέθετε πλούσιο ταλέντο και πολλοί είναι αυτοί που διακρίθηκαν και αναδείχτηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες. 

Στις μικρές ηλικίες βέβαια, υπάρχει μια σχετική κάμψη τόσο σε ανάδειξη ταλέντων με κατ επέκταση τη μεταπήδηση σε μεγάλο σύλλογο ωστόσο η φετινή χρονιά έχει να παρουσιάσει σημαντικές διακρίσεις για ποδοσφαιριστές που έχουν…εκκολαφτεί στην Ημαθία.

Την αρχή έκανε η τριπλέτα των Ημαθιωτών που θα αγωνιστούν σήμερα (14/5) στη Στυλίδα, στον μεγάλο τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Νέων, ως μέλη της 4ης Περιφέρειας. Ο λόγος για τους Δημήτρη Δίντση του ΦΑΣ Νάουσα, Χάρη Περπερίδη του Άρη Παλαιοχωρίου και Βασίλη Τσιμόπουλο του ΠΑΟΚ Κουλούρας, που έφτασαν στο υψηλότερο επίπεδο στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και βεβαίως, ανεξαιρέτως του αποτελέσματος στο σημερινό παιχνίδι, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Χαράς ευαγγέλια όμως και για δύο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ Κουλούρας, που διαπρέπουν πλέον με τη φανέλα της Ξάνθης. Οι Γιάννης Ιωάννου και Δημήτρης Μελιόπουλος (φωτ) είναι μέλη της Κ17 των ακριτών, που θα αγωνιστεί σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου στον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι δύο Ημαθιώτες ποδοσφαιριστές υπολογίζονται σε μεγάλο βαθμό από τον προπονητή τους και αναμένεται να αγωνιστούν και σήμερα στο ματς-ραντεβού με την ιστορία για τη Ξάνθη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected