Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Ο νέος προπονητής, οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας (photos)

Με εντατικούς ρυθμούς «τρέχει» ο προγραμματισμός στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και η Διοίκηση της ομάδος, έχοντας δεσμευτεί πως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, σήμερα έκανε γνωστό τόσο το προπονητικό τιμ όσο και μεταγραφές για το ρόστερ που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Α2 Ερασιτεχνική.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Φίλιππος Πέιος, κάτοχος διπλώματος UEFA B, με συνεργάτη αλλά και παίκτη τον Αντώνη Ντόγο (κάτοχος UEFA C) θα είναι το προπονητικό “δίδυμο” στη νέα σεζόν, το οποίο θα αναλάβει και την προετοιμασία της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Υπεύθυνος εκγύμνασης των τερματοφυλάκων θα είναι ο Δημήτρης Φωτόπουλος, ο οποίος μάλιστα θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου, ενώ στις ανανεώσεις προστίθενται οι Δημήτρης Σαμπρής, Αλέξης Κοτσαγκόγκος, Βασίλης Καλολιμνιώητς, Παύλος Καλολιμνιώτης και Κλήμης Αμοιρίδης. 

Στις μεταγραφές τέλος, αυτοί που ουσιαστικά έχουν συμφωνήσει με την ομάδα είναι οι Κώστας Ισλαμίδης από τον Ατρόμητο Διαβατού (παλαιότερα Άτλα Ζερβοχωρίου), Γιώργος Χατζής από Εθνικό Ράχης και ο τερματοφύλακας του Απόλλων Λυκογιάννης, Αντώνη Σακαλή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected