Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Όργια” της Ρόμα κόντρα στη Μίλαν! (vid)

MILAN, ITALY - MAY 14:  AS Roma players celebrate after goal scored by Mohamed Salah during the Serie A match between AC Milan and AS Roma at Stadio Giuseppe Meazza on May 14, 2016 in Milan, Italy.  (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)

Η Ρόμα ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι εναντίον της Μίλαν στο Σαν Σίρο και τη διέλυσε με 3-1. Χειροκροτήθηκε ο Ελ Σαράουι στην επιστροφή του ως αντίπαλος, ο οποίος μάλιστα σκόραρε, όπως και ο Αμπιάτι που αποθεώθηκε από φιλάθλους και παίκτες.

Η Ρόμα έκανε υγιεινό περίπατο στο Μιλάνο καθώς νίκησε τη Μίλαν με 3-1 που αν δεν κερδίσει τη Γιουβέντους στον τελικό Κυπέλλου θα μείνει για δεύτερη σερί σεζόν εκτός Ευρώπης!

 Στα του αγώνα οι «τζιαλορόσι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 19’ με τον Σαλάχ που πλάσαρε υποδειγματικά τον Ντοναρούμα. Ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει την εστία του ανέπαφη ωστόσο η άμυνά του τον πρόδιδε συνέχεια.

Στο δεύτερο μέρος η Ρόμα συνέχισε να έχει την υπεροχή και αφού ο Ντοναρούμα έκανε τεράστια απόκρουση σε έμμεσο του Τότι, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ελ Σαράουι ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ σε βάρος της παλιάς του ομάδας. Ο Ιταλός μάλιστα βγήκε σαν αλλαγή και χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο καθώς στη Μίλαν αναδείχτηκε.

Η Ρόμα πάντως δεν σταμάτησε εκεί, και στο 82’ έκανε το 3-0 με τον Έμερσον να πλασάρει σε κενή εστία έπειτα από άλλη μία μεγάλη απόκρουση του Ντοναρούμα σε σουτ του Σαλάχ.

Το μόνο που κατάφερε η Μίλαν ήταν να μειώσει με τον Μπάκα στο 87’.

Με το τέλος του αγώνα ο Κριστιάν Αμπιάτι πήγε στο κέντρο του γηπέδου και χαιρέτησε τους φιλάθλους της Μίλαν για τελευταία φορά καθώς σταματάει την μεγάλη καριέρα του. Ο ίδιος έκανε πολλούς κύκλους μέσα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι να καταλάβει τι συνέβη με την ατμόσφαιρα γύρω του να είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ντοναρούμα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ενώ φίλαθλοι και παίκτες των δύο ομάδων των χαιρέτησαν για τελευταία φορά εντός αγωνιστικών χώρων.

https://www.youtube.com/watch?v=10bRFoWgxeY

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected