Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Οι βραβεύσεις στο 1ο Τουρνουά Foot Tennis by 10starbet και τα δώρα των χορηγών

DSCN2033

Ολοκληρώνεται σήμερα το 1ο Τουρνουά Foot Tennis στην πόλη της Βέροιας, μια διοργάνωση που ομολογουμένως άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον κόσμο που το γνώρισε για πρώτη φορά από κοντά.

Μάλιστα, αν ο καιρός ήταν ανάλογος της εποχής, η προσέλευση του κόσμου θα ήταν σαφώς μεγαλύτερη, άλλωστε αυτό αποδείχτηκε τις δύο τελευταίες μέρες όταν και ο ήλιος έκανε την εμφάνιση του. Σήμερα, οι κάτοικοι της Βέροιας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την τελευταία αλλά και την πιο καθοριστική ημέρα του Τουρνουά, καθώς στις 19.30 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός, ανάμεσα στο Cafe=Bar Coin και το Στέκι.

Μία ώρα πριν, θα λάβει χώρα ο αγώνας για την τρίτη θέση και συγκεκριμένα ανάμεσα στα Ελαστικά Μαντζιαρίδης και το Goody’s Burger House με τον νικητή να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο αλλά και ένα συμβολικό κύπελλο. Παράλληλα, θα παραλάβει τέσσερα δώρα από τους χορηγούς μας και συγκεκριμένα :

1 φιάλη από το bar Afros

1 φιάλη από το Cafe-Bar Coin

1 φιάλη από το Cafe “Draw

1 τραπέζι από το Ξενοδοχείο Kapsalis

Όσον αφορά τη δεύτερη θέση, η ομάδα που θα ηττηθεί στον τελικό θα παραλάβει το ασημένιο μετάλλιο αλλά και το κύπελλο του δεύτερου νικητή, ενώ παράλληλα ο κάθε παίκτης θα παραλάβει από ένα tablet προσφορά του “Ink Da City” Tatoo Studio. 

Η ομάδα όμως που θα κατακτήσει το τρόπαιο (το οποίο είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό) εκτός του χρυσού μεταλλίου, θα απολαύσει ένα 3ήμερο στην Κέρκυρα προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου “Rallis Travel” στη Νάουσα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected