Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ανακοίνωση για τα τμήματα υποδομής

ακαδημια-βεροιας3111111Το Σάββατο 14 ΜαΪου τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας ταξίδεψαν ως την όμορφη Φλώρινα, όπου αγωνίστηκαν σε τουρνουά του ΠΑΣ Φλώρινας. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, το ταξίδι ευχάριστο και η μέρα για αθλητές και συνοδούς γεμάτη όμορφες στιγμές.

Οι αθλητές της Ακαδημίας πλούτισαν τις εμπειρίες τους και βρέθηκαν με ομάδες που δεν είχαν αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν – Ατρόμητος ΠτολεμαΪδας, Μελιτη Φλώρινας, «FORCA» ΜΠΙΤΟΥΛΑ , ΚΡΟΝΟΣ Καστοριάς.

Ευχάριστη έκπληξη για όλους η παρουσία του ποδοσφαιριστή Σολάκη Ηλία, ο οποίος μίλησε με όλα τα παιδιά που παραβρέθηκαν στο τουρνουά. Μεγάλη η χαρά από τη συνάντηση αυτή για τον κ. Σίμπο, που η φιλία με τον συγκεκριμένο παίκτη κρατάει χρόνια, από την πρώτη φορά που βρέθηκαν στη Βέροια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ:

Κυριακή 22 ΜαΪου:
Τα τμήματα υποδομής θα πάρουν μέρος στο τουρνουά του Αστέρα Αλεξάνδρειας, όπου θα πραγματοποιηθεί στο Νησί Αλεξάνδρειας το απόγευμα της Κυριακής.
Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται :
Στάσεις και Γραφεία: 14.30’ μ.μ.
Αθλητές από Μακροχώρι- Στάσεις Μακροχωρίου : 15.00’ μ.μ.
Νησί Αλεξάνδρειας: 15.30’ μ.μ.
Έναρξη αγώνων: 16.00’ μ.μ.
Αναχώρηση από γήπεδο Νησίου: 18.30’ μ.μ.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:

Το τελευταίο παιχνίδι έδωσε το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας την Παρασκευή 13 ΜαΪου στην Αλεξάνδρεια αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Αστέρα. Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε ήταν γεμάτο φάσεις, θέαμα και γκολ. Οι αθλητές της Ακαδημίας θα συναντηθούν και πάλι μετά τη λήξη των σχολικών τους εξετάσεων.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας εύχεται σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους!

Η Διοίκηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας ευχαριστεί τον κ. Νούσιο Αντώνη και την εταιρία “Donuts Mr Tony” για την προσφορά ντονατς στους αθλητές της ομάδας μας, που ταξίδεψαν στη Φλώρινα.

Σε έντονους ρυθμούς οι προετοιμασίες των ανθρώπων της Ακαδημίας για το τουρνουά στο γήπεδο Γεωργιανών στις 28 και 29 ΜαΪου. Οποιαδήποτε πληροφορία : Υπεύθυνοι προγράμματος τουρνουά: Τσαλουχίδης Αθανάσιος 6979195816
και Αργυρόπουλος Βασίλης 6978519169

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected