Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (1ος όμιλος) Ηρακλής Ποταμουδιών – Δόξα Προσκυνητών 1-2

Χωρίς τίτλοΞεκίνημα με το δεξί και μάλιστα εκτός έδρας ξεκίνησε το μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Προσκυνητών μετά την επικράτησή της επί του πρωταθλητή της ΕΠΣ Καβάλας Ηρακλή Καβάλας, αποκτώντας αν και πολύ νωρίς προβάδισμα στην μάχη της πρώτης δυάδας.

Η Δόξα Προσκυνητών, ξεκίνησε πολύ δυνατά ενώ ήταν αποτελεσματική και στις φάσεις που δημιούργησε. Ο Ηρακλής που δέχθηκε δυο εύκολα γκολ, ξεκίνησε με πολύ άγχος και δεν είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ αν και βελτιώθηκε στο β` μέρος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2.

Η Δόξα στο πρώτο δεκάλεπτο είχε τρεις καλές φάσεις σε δυο φάουλ του Γεμενετζή και σε κεφαλιά του Σιαματα που παραλίγο να πετύχαινε αυτογκόλ. Ότι όμως δεν πέτυχε αυτός το κατάφερε ο αρχισκόρερ της ομάδας Χρήστος Βάσκος στο 27′ με σουτ μετά από πάσα του Θωμά Τσέκου. Προς το τέλος του ημιχρόνου ο Ηρακλής ανέβηκε αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει κυρίως με τον Άγγο στο 38′ αλλά ο Βλαδιμηρίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ  την κεφαλιά από το «Γ» της εστίας του.

Ο προπονητής του Ηρακλή ρίσκαρε παίζοντας επιθετικά αλλά πάλι ο Βάσκος στο 51′ με πλασέ από πάσα του Τρίχα έκανε το 0-2. Ο Ηρακλής ωστόσο αντέδρασε γρήγορα και στο 55′ μείωσε σε 1-2 με τον Βαλαβανόπουλο μετά από σύγχυση μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Ηρακλής πίεσε, έχασε δυο καλές ευκαιρίες πάλι με τον Βαλάβανόπουλο στο 60′ και στο 65′ αλλά η Δόξα Προσκυνητών με καλή άμυνα και τον τερματοφύλακα Βλαδιμηρίδη σε καλή μέρα κράτησε τη μεγάλη νίκη, ενώ στο 89′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βάσκο για το 1-3.

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ευστρατίου, Γοριδάρης, Ρουμελιώτης, Σολακίδης (54` Ντομί), Σιαματάς (46` Χατζηκυριάκου), Προβατίδης, Σπυρίδης, Τσότρας (84` Γκέκα), Βαλαβανόπουλος, Σ. Αγγελίδης, Άγγος.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Βλαδιμηρίδης, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Ζουμπιάδης, Κίτσος, Τρίχας, Γεμενετζής (75` Μαδούρας), Κουδέρης (63` Κλης), Βάσκος, Τσέκος (70` Βασιλακάκης), Βιόπουλος.

thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected