Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (1ος όμιλος) Ορφέας Ξάνθης – ΑΕ Διδυμότειχου 2-0

Χωρίς τίτλο

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο μίνι πρωτάθλημα των πρωταθλητών των τοπικών ΕΠΣ, ο πρωταθλητής Ξάνθης Ορφέας που εκμεταλλευόμενος την δύναμη της έδρας του ξεκίνησε με το δεξί στα μπαράζ επικρατώντας με 2-0 επί της πρωταθλήτριας Έβρου ΑΕ Διδυμοτείχου, χάρις τα τέρματα των Γιάννη Καραγκιόζη και Μουμίνογλου Τουγιάλ στο δεύτερο μέρος.

Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου, τόσο λόγο του πολύ καλού ρυθμού του αγώνα όσο και της εκπληκτικής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν  οι αρκετοί φίλοι της ΑΕΔ που ακολούθησαν την ομάδα τους απο το Διδυμότειχο στην Ξάνθη, όσο όμως και ο κόσμος της Ξάνθης και κυρίως τα παιδιά της Ακαδημίας του Ορφέα που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα με την φωνή τους, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του ΑΟΞ παρουσία κάτι παραπάνω απο 600 ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Μπάμπη Χατζημεστή και της ομάδας της Ξάνθης.

Η όμορφη εικόνα του αγώνα φάνηκε από την αρχή με την γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατούσε τόσο με την είσοδο των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων συνοδευόμενοι από παίκτες της Ακαδημίας του Ορφέα, αλλά και τις εντυπωσιακής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι φίλοι της ΑΕΔ με τα καπνογόνα και τον παλμό τους. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι να είναι για τους φιλοξενούμενους στο 7′, όταν μετά από φάουλ του Ιντζ ο Κουρδάκης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ. Με τον Ορφέα να απαντά με δύο πολύ καλές στιγμές στο 11′ και στο 15′, αρχικά με την προσπάθεια του Χίντ Ιμέρ αν απομακρύνουν οι αμυνόμενοι πάνω στην γραμμή, και εν συνεχεία στο άστοχο σουτ του Βασίλη Καραγκιόζη όταν έγινε αποδέκτης σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή δεν σημάδεψε όμως σωστά με την μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία του Συριτούδη.

Η ομάδα της Ξάνθης ήταν καλύτερη μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους έχοντας ακόμη δύο πολύ σημαντικές στιγμές με Γιάννη Καραγκιόζη και Ιμέρ να μην μπορούν να κερδίσουν τον Συριτούδη, που διατηρούσε το μηδέν μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος το μάτς απέκτησε μια άγρια ομορφιά με την μπάλα να παίζετε πάνω κάτω χωρίς όμως να μπορούν οι δύο ομάδες να κάνουν σημαντική τελική προσπάθεια, όλα αυτά μέχρι το 71′ όταν ο Ορφέας κατάφερε να πάρει προβάδισμα όταν μετά απο μπαλιά απο τα δεξιά ο Γιάννης Καραγκιόζης έκανε την προβολή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυ της ΑΕΔ καθώς ο Συριτούδης δεν κατάφερε να αντιδράσει. Στην συνέχεια η ομάδα του Διδυμοτείχου προσπάθησε να πιέσει με ανορθόδοξο όμως τρόπο με τους παίκτες του Ορφέα να μπορούσαν αν ήταν προσεκτικοί στην τελική πάσα να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Για να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μουμίνογλου Τουγιάλ να βγαίνει ταχύτατα στην κόντρα επίθεση έχοντας αστείρευτες δυνάμεις παρότι στο 95′ και αφού έφτασε στην περιοχή της ΑΕΔ πλάσαρε ιδανικά τον Συριτούδη διαμορφώνοντας το τελικό 2-0

Η ομάδα της Ξάνθης δεν έδειξε να επηρεάζεται καθόλου απο την αλλαγή της τελευταίας στιγμής, με τον Ζώη που αντιμετώπισε πρόβλημα με την κάρτα υγείας του, με τον Κισά Ομέρ Κοράι να είναι εξαιρετικός κάτω απο τα γκολπόστ του Ορφέα.

Πλέον στον Ορφέα με πολύ καλή ψυχολογία βλέπουν το παιχνίδι της Τετάρτης με τους Προσκυνητές στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ενώ η ΑΕ Διδυμοτείχου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το καθοριστικό όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα παιχνίδι με τον Ηρακλή Καβάλας στο Σουφλί.

Συνθέσεις

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μ. Μπογιατζίδης):Κισά Ομέρ, Παπαδιώτης (79′ Μόσχος), Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Χίντ Ιμέρ (74′ Χακή Τζαμπάζ), Μυγγίδης (57′ Λαζαρίδης), Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Χαράλαμπος Παρασχούδης): Συριτούδης, Κοτζά, Παπούδης (84′ Δοϊνούδης), Τζανετάκος, Κουρδάκης, Θεμελάκης (60′ Δαρβούδης), Πετρόπουλος, Γκατσιούδης (72′ Τσίτσκαρης), Σκερλετίδης, Γιαννόπουλος, Ιντζές

thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected