Γ Εθνική / Τοπικά

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΟ Καρδίας – Μακεδονικός 1-2

9a7a326519e3cf55d6d3ae609ba60a27_XLΟ Μακεδονικός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής για τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας απέναντι στον ΑΟ Καρδίας επικρατώντας 2-1.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, είχε αρκετές φάσεις με τις δύο ομάδες να καταθέτουν ψυχή και καρδιά. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης ύστερα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γ. Παπαποστόλου. Οι πανηγυρισμοί όμως του Μακεδονικού κώπασαν γρήγορα καθώς μετά από πέντε λεπτά ο Χαρίσης με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Αμφότερες οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις για να σκοράρουν και να πάρουν το προβάδισμα με τις άμυνες των δύο ομάδων να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μην επιτρέπουν τους επιθετικούς να σκοράρουν.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν τις απαραίτητες αλλαγές τους και ο Μακεδονικός ήταν αυτός ο οποίος στο 82ο λεπτό έκανε το 2-1 με τον Στασινόπουλο με το σκορ να παραμένει έτσι μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης.

Στο γήπεδο των Ν. Επιβατών πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα πλήθος κόσμου κάτι το οποίο έδωσε γι’ ακόμα μία φορά στο φίλαθλο κοινό της χώρας να αντιληφθεί πως η ποιότητα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Μακεδονίας είναι υψηλή.

Έτσι ο Μακεδονικός μπήκε νικηφόρα στην διαδικασία των μπαράζ σε αντίθεση με την Καρδία που θα ψάξει το πρώτο της τρίποντο στην Δράμα, αντιμετωπίζοντας την Πετρούσα.

 

Συνθέσεις

ΚΑΡΔΙΑ: Φαρμάκης, Κολιούδης, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης, Καμπουρίδης, Συρόπουλος (86′ Μαυρής), Ξανθόπουλος, Χατζηδρόσος, Δούκας (57′ Κωνσταντινίδης), Χαρίσης (78′ Ιωαννίδης), Προσκυνητόπουλος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Καραβελίδης, Μπασκάκης, Αβαλιάν, Αντωνιάδης, Κουτίνης, Πουρσανίδης, Πεχλιβάνης (65′ Λεσάϊ), Γαρύφαλλος (77′ Παπαδόπουλος), Στασινόπουλος, Ζαγναφέρης (75′ Λυκίδης), Παπαποστόλου.

pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected