Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (6ος όμιλος) Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Σελλάνων 2-1

DSC02544Με γκολ του νεαρού Γιάννη Κολουβού που ήταν η «χρυσή» αλλαγή, ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να πάρει τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κόντρα στα Σέλλανα με σκορ 2-1.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 600 άτομα και 300 από τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε στο στάδιο Αλκαζάρ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπήρχε θέαμα και από τις δύο ομάδες. Το παιχνίδι ήταν κλειστό και το πρώτο ημίχρονο είχε δύο γρήγορα γκολ για τις δύο ομάδες.

Στο 7’ προηγήθηκε η ομάδα του Απόλλωνα όταν εκτέλεσε το φάουλ ο Κυριάκος, η μπάλα χτύπησε στο τείχος άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 13’ κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο μόνο που εκτελεστής του φάουλ ήταν ο Τζιόλας για τα Σέλλανα το παιχνίδι ήρθε στα ίσα.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου μια καλή στιγμή για τον Απόλλωνα ήταν όταν ο Κουβελάς ξέφυγε από την άμυνα, έσπασε στον Σκούπρα και αυτός έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο ίδιο περίπου λεπτό για τους φιλοξενούμενους ο Μανασής ξέφυγε από την άμυνα, έκανε το σουτ σε κενή εστία η μπάλα πήγε πάνω από την εστία. Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε περισσότερα οργανωμένα έτσι στο 50’ το σουτ του Σκούπρα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Ρυθμός στο παιχνίδι δεν υπήρχε και έπρεπε να φτάσουμε στο 87’ όταν ο Σκούπρας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κολοβός μέσα στην αναταραχή που είχε η άμυνα κατάφερε να στοπάρει όμορφα την μπάλα να κάνει το σουτ και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του κάνοντας το τελικό 2-1.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τα Σέλλανα αφού στο 90’ ο Αρχοντής δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη.

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Μπρέλλας, Λιλολάρι (75’ Κολοβός), Γιαννακόπουλος, Κολιός, Φλώρος, Κουρδής Γ., Χατζής, Κουβελάς (68’ Νάστας), Σκούπρας, Κυριάκος (94’ Γεωργούλης), Παλάσκας.

Α.Ο. Σελλάνων (Χρήστος Χατζηλιάδης): Θεολόγης, Περήφανος, Φιλιππούλης, Αρχοντής, Κούρκουλας, Παπαδημητρίου (30’ λ.τ. Αετόπουλος), Τζιώλας, Δανιήλ, Κακαϊτσας (83’ Μάττας), Χαρβαλιάς (60’ Ρέψης), Μανασής.

athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected