Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (6ος όμιλος) Διαγόρας Σεβαστής – Ηρακλής Βόλου 3-1

DSC05498Καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα του Διαγόρα Σεβαστής, πήρε δίκαια τους βαθμούς της νίκης κερδίζοντας με 3-1 τον Ηρακλή Βόλου.

Ο σύλλογος της Πιερίας μετράει ήδη τρεις βαθμούς και μπαίνει με το δεξί στη διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄εθνική κατηγορία.

Το γρήγορο γκολ του Μίμη Μπενίσκου πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό της αναμέτρησης στο γήπεδο του Βατάν, αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους έκανε τον Διαγόρα ακόμη πιο αποφασισμένο να πάρει την πρώτη του εντός έδρας νίκη. Αυτό φάνηκε άμεσα αφού στο 4΄ και μετά από συνεχή πίεση, ο Αποστολίδης με φάουλ από πλάγια αιφνιδίασε τον Πολυμέρου και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η απάντηση των παικτών του Ηρακλή ήταν άμεση και σχεδόν με τη σέντρα στο γκολ που δέχθηκαν, κατάφεραν να μειώσουν στο 5ο λεπτό με τον Τσελεπη σε 2-1 και να ξαναμπούν στο παιχνίδι που απόκτησε μια άγρια ομορφιά.

Στη φάση αυτή τραυματίσθηκε ο Λαγδάρης για τους γηπεδούχους και τη θέση του πήρε ο Παπαδόπουλος.

Στο 13΄ο Μπενίσκος έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ αλλά αυτή τη φορά ο Πολυμέρου θα «βγάλει» δύσκολα σε κόρνερ κάνοντας μια πολύ καλή απόκρουση.

Στο 21΄ο Χρυσόπουλος θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων και ο Σέζος θα καταλογίσει ορθά το πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Αποστολίδης που αυτή τη φορά δε θα καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Πολυμέρου ο οποίος θα αποκρούσει.

Στο 23΄καρφωτή κεφαλιά του Κολαξίδη στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη.

Στο 64΄πολύ κοντά στο 3-1 ο Διαγόρας με το φάουλ που εκτέλεσε όμως ο Αποστολίδης να περνά ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πολυμέρου.

Στο 70΄η ομάδα του Βόλου θα μείνει με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο ντούρο.

Στο 84΄ο Μπενίσκος θα «χτυπήσει» και 2η φορά. Ο Αποστολίδης θα εκτελέσει πολύ καλό και επικίνδυνο κόρνερ για την Βολιώτικη εστία, θα πεταχτεί στην πορεία της μπάλας ο υψηλόσωμος φορ και με κεφαλιά θα διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Στις καθυστερήσεις ο Ηρακλής θα απειλήσει να μειώσει και πάλι αλλάτο δυνατό σουτ του Κοντοβά θα αποκρούσει ο Σακελλαρίδης.

Συνθέσεις

Διαγόρας Σεβαστής (Διονύσης Τοκατλίδης): Σακελλαρίδης, Σαμανίδης, Λαγδάρης (6΄ λ.τ. Παπαδόπουλος), Κολαξίδης, Αποστολίδης, Τσιώμης, Σαββίδης (51΄ Ταρασιάδης), Καλουσίδης, Μπενίσκος, Ποτουρίδης (82΄Μαυρίδης), Χρυσόπουλος.

Ηρακλής Βόλου (Γιάννης Φασουράκης): Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Ζαρίφης, Ασλάνογλου, Γκάγκας, Στελεπής (46΄λ.τ. Νούσιας), Τσουκάλης (78’ Θάνος), Μόσιος (78΄Φέζο)

pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected