Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Doctor Wash, Metal Experts και ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ, οι χορηγοί των επάθλων στο 1ο Τουρνουά Foot Tennis by 10starbet στη Βέροια!

Η συνδρομή των ιδιωτών στο 1ο Τουρνουά Foot Tennis, που διεξήχθη από τις 6 έως τις 15 Μαΐου στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστική.

Τέτοιου βεληνεκούς διοργανώσεις, στην Ευρώπη και κυρίως στην Ασία είναι σε εξαιρετικό επίπεδο και οι διοργανωτές, ελπίζουν και με τη συμπαράσταση αυτών να δημιουργήσουν τις βάσεις για να γίνει το Foot Tennis, θεσμός και στην Ελλάδα.

Τρεις επιχειρήσεις που λειτουργούν στην Ημαθία και επεκτείνουν καθημερινά τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, βοήθησαν σημαντικά στη διοργάνωση και συγκεκριμένα στην παραλαβή των βραβείων από τους νικητές.

DSCN2056

Το “Doctor Wash” (πλύσιμο και περιποίηση αυτοκινήτων στην Επισκοπή) και το “Metal Experts” (παντός είδους μεταλλικές κατασκευές) αμφότερες του κ. Παναγιώτη Χαραλαμπίδη χορήγησαν τα βραβεία του 1ου και του 2ου νικητή ενώ η εταιρία “ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ” (Κοπή laser, Δοχεία Ψεκαστήρων, Αγροτικά Μηχανήματα στο 12ο χλμ Βέροιας-Νάουσας) ιδιοκτησίας της κας Μαριάνθης και του κ. Φίλιππου Μπαξεβάνου, το βραβείο του 3ου νικητή. 

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τις παραπάνω επιχειρήσεις και εύχονται υγεία και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες στο μέλλον!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected