Κατηγορίες
Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2016 – Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου (14-15/5)

88f398a0525f174845318273ad0382cd_XLΣυνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2016 με δύο αγώνες το Σάββατο (14/5) και τρεις την Κυριακή 15/5 που επίσης διεξήχθησαν στο ΔΑΚ “Βικέλας” λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Στους αγώνες του Σαββάτου οι Τέξας έδειξαν πιο οργανωμένοι και συντονισμένοι και κέρδισαν τους LiverCool, ενώ στο παιχνίδι που ακολούθησε οι Νεοφώτιστοι “Slow Pistons” επιβλήθηκαν σχετικά εύκολα των “Άρρωστοι”.  Με τον αρχηγό Μπιζέτα σε μεγάλη μέρα και τους Παπαδόπουλο, Ντάφο να επικρατούν κατά κράτος στο ζωγραφιστό, δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους να αντιδράσουν.

Για ένα ακόμα παιχνίδι δεν βρήκαν πατήματα οι LiverCool (δεν αγωνίστηκε ο Ουγγρίνης), οι Παναγιώτης Κορυτσαίος, Κυριαζοπουλος και ένας εκπληκτικός Κωτιάδης πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μπορεί αμυντικά να λειτούργησαν σωστά, ωστόσο στην επίθεση έγιναν πολλά λάθη

Texas 55 – LiverCool 46

ΤEXAS : Πύρκας 9, Μπιζέτας 12, Παπαδόπουλος 15, Ντάφος 13, Γκουντάρας 2, Τζιμογιάννης 4.

LIVERCOOL : Κωτιάδης 10, Παπαγιάννης 3, Μπαλτζής 1, Κορυτσαίος 15, Κυριαζόπουλος 10, Βλαχάκης 7 .

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας οι νεοφώτιστοι “Slow Pistons” έδειξαν τρομερή διάθεση για τρέξιμο και με έναν εξαιρετικούς τους Μαυροκεφαλίδη και Εφρυντίδη επικράτησαν σχετικά εύκολα των αντιπάλων τους.

Οι “Άρρωστοι” απόντος του αρχηγού Δεληφώτη δεν βρήκαν το αντίδοτο απέναντι στην αστοχία και οι Βύζας, Θεοδωρίδης προσπάθησαν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Άρρωστοι 25 – Slow Pistons 43

ΑΡΡΩΣΤΟΙ : Νικολαϊδης , Μπουλασίκης 2, Βύζας 10, Μωυσιάδης 1, Θεοδωρίδης 8, Μπέκας 2, Βασιλειάδης 2.

SLOW PISTONS: Σπυριδόπουλος 2, Μαυροκεφαλίδης 21, Λελεκάκης, Κωτσάκης 2, Εφρυντίδης 6, Μάρτος 6, Σιδηρόπουλος 4, Τσαμήτρος 2, Τσιάρας.

Την Κυριακή στο πρωτο παιχνίδι χρονικά οι “Μορφες” παρασύρθηκαν από την…. Θύελλα, αλλά παρόντος του Ιωσηφίδη  στο δεύτερο ημίχρονο που τους έδωσε άλλη πνοή, κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο. Ασταμάτητος ο νεοαποκτηθείς Τσιγάρας και με την βοήθεια του Τζιουμάκη έκαναν την διαφορά.

Δυνατή η Θύελλα μέχρι το ημίχρονο, κόντραρε στα ίσια τους αντιπάλους με τους Μπουζίκα και Μόνα να ξεσηκώνουν το κοινό, αλλά δεν μπήκαν με την ίδια δύναμη μετά την ανάπαυλα και επήλθε η ήττα.

Μορφές 49 – Θύελλα 38

ΜΟΡΦΕΣ : Τριγώνης 4, Τόκας 1, Τσιγάρας 16, Μαυρόπουλος, Τζιουμάκης 10, Σκουμπόπουλος 4, Ιωσηφίδης 14, Χατζηκυριακίδης.

ΘΥΕΛΛΑ: Σαρηγιαννίδης 2, Κονδώνης, Γκοντόπουλος, Μπουζίκας 13, Πεχλιβανίδης , Ζαλώνης, Κατσιγιαννόπουλος 7, Μόνας 10, Βαρβέρης 2, Μαυρομιχάλης 4.

Στο δεύτερο παιχνίδι οι περσινοί πρωταθλητές δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους νεοφώτιστους “Αβάνα”, που παρατάχθηκαν με απουσίες. Με δυο προσθήκες στην σύνθεση τους  παρουσιάστηκαν τα “Παρτάλια” , οι οποίοι έδειξαν γρήγορα την ποιότητα τους.

Με τον Μπερσό δημιουργό και εκτελεστή, τον Σπορέλα να αξιοποιεί αρκετές ασίστ και τον Σαζακλιδη να κυριαρχεί στα καλάθια και από την γραμμή του τρίποντου, “έπεσαν” από νωρίς οι τίτλοι τέλους. Οι νεοφώτιστοι “Αβάνα” έπεσαν στα βαθιά, έχοντας απουσίες στην σύνθεση τους και οι τρεις “σωματοφύλακες” Μυτιλέκας, Κοντοκώστας και Καρανάσιος δεν κατάφεραν να αντιπαραθέσουν δύναμη και αποτελεσματικότητα.

Παρτάλια 66- Αβάνα 42 

ΠΑΡΤΑΛΙΑ : Σαζακλίδης 17, Κωστογλίδης 12, Σπορέλας 12, Κασάπης 6, Μπερσός 11, Κουρής 2, Γκιλιόπουλος 2, Εμμανουηλίδης 4.

ΑΒΑΝΑ : Μποροδήμος 2, Καρανάτσιος 11, Κοντοκώστας 10, Μόσχου 2, Καραντουμάνης 3, Κορωνάς 2, Γκίνης 4, Μυτιλέκας 8.

Το βραδινό παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι από τα πολλά του Α Ομίλου, στο οποίο επικράτησαν οι “Χαβαλένθια” κόντρα στους νεοφώτιστους “Γνωστοί και Φίλοι”.

Με έναν εξαιρετικό Πιτούλια και με συμπαραστάτες τους Μπασιά και Παπαδόπουλο Β., έδειξαν εξαρχής τις διαθέσεις τους και πήραν τα ηνία του αγώνα μέχρι τέλους. Στην αντίπερα όχθη, οι “Γνωστοί και Φίλοι”, με αιχμή του δόρατος τον Αργυρόπουλο, Κόζα και Αρβανίτη πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να υπερνικήσουν την ενέργεια των αντιπάλων.

Γνωστοί και Φίλοι 44 – Χαβαλένθια 50.

ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ: Αλεξίου, Αργυρόπουλος 13, Πολυμένης 5(1), Αρβανίτης 11, Κυβεντίδης 3, Μπιζέτας 2, Κόζας 7(1), Τούσας, Φουτζιτζής 3(1)

ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ: Πιτούλιας 20(2), Μαυροματίδης Γ. 2, Μπάσιας 11(2), Μαυροματίδης Ν. 2, Σαράφης 6, Λαμπαούνας 2, Παπαδόπουλος 7, Ανδρονιάδης

φωτ. από sportorama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected