Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Σε μία εβδομάδα το 3ο All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Ημαθίας!

13183006_10153822970042701_1846132886_n

Νέα έδρα φέτος για το All Star Game, μια πρωτοβουλία του SportsUp (παλαιότερα Imathia Sports News) που έγινε θεσμός και αγαπήθηκε από συμμετέχοντες και φιλάθλους.

Από την ιστοσελίδα μας έχουν ήδη ανακοινωθεί οι προπονητές (δείτε ΕΔΩ) και οι 36 ποδοσφαιριστές (ΕΔΩ) ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε την επικοινωνία αλλά και την παρουσίαση του αγώνα, που φέτος θα έχει διοργανωτή τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Επισκοπής.

Ένα πραγματικά πολύπαθο σχολείο, με τεράστια λειτουργικά προβλήματα που έχουν αναδειχτεί προ πολλού και άπαντες γνωρίζουν στη γύρω περιοχή.

Για το λόγο αυτό, η φετινή γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 23 Μαϊου και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής, με τον τοπικό Κεραυνό να δίνει χωρίς ενδοιασμούς τη σχετική άδεια για παραχώρηση των εγκαταστάσεων.

O Σύλλογος έχει ήδη εκδώσει 700 εισιτήρια με αντίτιμο 1€, στα οποία θα υπάρχει και κλήρωση δώρων (θα αγοραστούν από αυτά τα χρήματα) και τα υπόλοιπα θα χρησιμοποιηθούν για τις μεγάλες ανάγκες στέγασης, ασφάλειας και πολλών άλλων ζητημάτων που αντιμετωπίζει το σχολείο.

Το SportsUp θα ενημερώνει συνεχώς για την προετοιμασία του 3ου All Star Game αλλά και το ποιοι ποδοσφαιριστές θα τιμηθούν τόσο για τη διάκριση τους φέτος στις κατηγορίες της ΕΠΣ Ημαθίας όσο και για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected