Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Θεσπρωτός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-2 (photos+vid)

G2c0zGRΑν και με πολλά προβλήματα (με 13 παίκτες αποστολή και δύο τερματοφύλακες στον πάγκο), ο Θεσπρωτός θα μπορούσε να αποστάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, στο πέσιμο της αυλαίας της φετινής Γ΄Εθνικής.

Ο Αχιλλέας είχε τις πιο καλές ευκαιρίες στο α΄ημίχρονο, με του Μανίκα,Ζαχαράκη και Μιχαηλίδη. Στο 41′ ο Θεσπρωτός έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Πανταζής με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη.Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν με ευκαιρία το β΄μέρος (κεφαλιά Νάκου) όμως η Νεοκαισάρεια απάντησε με γκολ.

Στο 52΄ο Μανίκας βγήκε μόνος του απέναντι στο Σκάρπο και δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Ο Πανταζής είχε νέα ευκαιρία στο 57΄ να πετύχει ένα γκολ, αλλά ο Βασιλειάδης σταμάτησε το κοντινό σουτ του. Τελικά στο 68′ ο Θεσπρωτός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με το Ντόκο να σκοράρει με άψογη κεφαλιά, για δεύτερη σερί αγωνιστική,  μετά από ωραία σέντρα του Πανταζή.

Ο Μανίκας είχε νέα ευκαιρία λίγο αργότερα για το 1-2, το οποίο τελικά ήρθε στο 82′, από παράλληλη πάσα του ίδιου παίκτη στον Ζαχαράκη, με τον τελευταίο να πλασάρει σε κενό τέρμα για το γκολ της νίκης. Στο 83′ ο Πολυχρονιάδης έχασε ένα σίγουρο γκολ για τους φιλοξενούμενος, αστοχώντας με προβολή σχεδόν πάνω στη γραμμή τέρματος, με το 1-2 να παραμένει σαν τελικό σκορ. Πριν την έναρξη του αγώνα και στο ημίχρονο, αγωνίστηκαν η Σχολή ποδοσφαίρου ΠΑΣ Λαδοχωρίου και τις ακαδημίες του Αστέρας Παραποτάμου (αποτέλεσμα 2-2) και στο ημίχρονο η ακαδημία της ΑΕΝΣ.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός: Σκάρπος, Ηλίας, Σ.Μητσέλος, Ντόκος, Νάκος, Καρύδης (85′ Γκορτζής ), Μπίκας, Μήτσης, Πολυχρονάκης, Πανταζής, Βαγγελής

Αχιλλέας: Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Καπασακαλίδης, Τασίδης (67′ Τσιμτσούδας ), Ηλιάδης, Ζαχαράκης, Πολυχρονιάδης, Κωστόπουλος (57΄Χατζηκωνσταντίνου), Μιχαηλίδης, Μανίκας

thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected