Κατηγορίες
Διάφορα

Ο μεγάλος Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο Cafe στο 90′!

f2d40b7b5c7b7c9a36243137d682f38f_LΑπό… 40 κύματα πέρασε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο, απόψε το βράδυ (20.30) το Cafe στο 90′ στον Σταυρό Ημαθίας θα ανοίξει τις…πύλες για τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ως τυπικά γηπεδούχοι θα υποδεχθούν την Ένωση στις 20:30 και οι δύο «μονομάχοι» θέλουν τον τίτλο, όχι μόνο για να τον… προσθέσουν στην τροπαιοθήκη τους, αλλά και για το γόητρο. Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν ένα ακόμα νταμπλ στην ιστορία τους και να αποδείξουν πως τη δεδομένη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ από την άλλη, ο «Δικέφαλος» θέλει να στείλει ηχηρό μήνυμα… επιστροφής, μία σεζόν μετά την άνοδο από την Football League.

Εκτός μόνο ο Ελαμπντελαουί

Ο Νορβηγός αμυντικός είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Μάρκο Σίλβα στους «ερυθρόλευκους» καθώς υποφέρει από κάκωση. Αντίθετα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος κόουτς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Καπίνο, Χουτεσιώτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Κασάμι, Κατσιμήτρος, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πoυλίδο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Με Ντίντακ και Μάνταλο

Στην διάθεση του Στέλιου Μανωλά βρίσκονται οι δύο ποδοσφαιριστές, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Αντίθετα, εκτός «μάχης» έχει τεθεί ο Έλντερ Μπαρμπόσα, μετά την αποβολή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των play offs.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Σβάρνας, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουονανότε, Τζανετόπουλος, Πέκχαρτ, Τζιμπούρ, Αραβίδης.

Ο διαιτητής

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο «άρχοντας» του τελικού. Δίπλα του θα έχει τους Δαμιανό Ευθυμιάδη και Πολυχρόνη Κωσταρά, οι οποίοι αποτελούν την «ομάδα» του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ τέταρτος θα είναι ο Τρύφων Πετρόπουλος. Επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Μιχάλης Κουκουλάκης και Αλέξανδρος Αρετόπουλος, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Δημήτρης Γκρούτσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected