Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (1ος όμιλος) ΑΕ Διδυμοτείχου – Ηρακλής Καβάλας 0-0

IMG_3755-604x351Ο Ηρακλής πήρε θετικό αποτέλεσμα στο Σουφλί με το Διδυμότειχο και παρέμεινε ζωντανός στο παιχνίδι της ανόδου. Μάλλον σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα, οι δυο ομάδες δίκαια μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Στα πρώτα 45 λεπτά, ο Γιαννόπουλος ήταν ο παίκτης που δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του Ηρακλή αλλά ο Ευστρατίου είπε όχι σε 2 περιπτώσεις. Ο Ηρακλής είχε μια κλασσική ευκαιρία με τον Άγγο ενώ ο Ιγνατιάδης, χρησιμοποίησε στόπερ από την αρχή τον Γκέκα στη θέση του Σολακίδη. Αυτή ήταν η μοναδική αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στη Δόξα Προσκυνητών.

Ο ΗΡΑ προσπάθησε στο πρώτο μέρος, να απειλήσει με «κόντρα» επιθέσεις. Στην επανάληψη αμέσως ο Ιγνατιάδης πέρασε στο παιχνίδι τον Χατζηκυριάκου στη θέση του Αγγελίδη, αλλάζοντας τη διάταξη. Ο Χατζηκυριάκου έδωσε ενέργεια στον Ηρακλή, στη δεξιά πτέρυγα, όπου και ο Γοριδάρης έκανε πάλι καλή δουλειά. Αυτοί οι δυο μαζί με τον Ευστρατίου, Σιαματά και τον Γκέκα , ήταν οι καλύτεροι της Καβαλιώτικης ομάδας.

Από το70` και μετά, οι γηπεδούχοι μάλλον κουράστηκαν περισσότερο αλλά είχαν κλασσική ευκαιρία στο 83` και ήταν περισσότερο επικίνδυνοι στο τελευταίο διάστημα του αγώνα. Ο Ηρακλής είχε ένα καλό διάστημα από το 45` έως και το 60`.

Το φιλμ του αγώνα

25` Ο Προβατίδης από μακριά προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Συριτούδη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

26` Σουτ Κουρδάκη, απέκρουσε ο Ευστρατίου.

29` Τετ α τετ, πλασέ του Γιαννόπουλου, έσωσε με τα πόδια ο Ευστρατίου

43` Η μεγάλη ευκαιρία του Ηρακλή. Μόνος του ο Άγγος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Συριτούδης μπλόκαρε.

45` Ατομική προσπάθεια του Γιαννόπουλου, πλασέ απομάκρυνε ο Ευστρατίου. Στη συνέχεια, ο Γιαννόπουλος πέρασε τον τερματοφύλακα, του Ηρακλή, αλλά σούταρε απελπιστικά άουτ.

60` Σέντρα του Χατζηκυριάκου, σουτ του Άγγου, έσωσε ο Συριτούδης.

67` Σέντρα σουτ του Κοτζά, απομάκρυνε ο Ευστρατίου και στη συνέχεια ο Γκέκα έδιωξε προ του Ιντζέ.

77` Σέντρα Γοριδάρη, κεφαλιά του Άγγου, η μπάλα άουτ.

83` Πάσα του Γιαννόπουλου, σουτ του Θεμελάκη, έσωσε με τα πόδια ο Ευστρατίου.

88` Ακυρώθηκε γκολ του Γιαννόπουλου, ως οφσάιντ.

90+ Ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι σε πτώση του Θεμελάκη σε μαρκάρισμα του Γκέκα.

Συνθέσεις

ΑΕ Διδυμοτείχου: Συριτούδης, Κοτζά, Τζανετάκος, Κουρδάκης,Πετρόπουλος, Τσίτσκαρης, Ιντζές, Γεωργούλας (72` Γκατσιούδης), Γιαννόπουλος, Κουρτ (61` Σκερλετίδης), Βοϊνούδης (58` Θεμελάκης).

Ηρακλής Καβάλας: Ευστρατίου, Γοριδάρης, Ρουμελιώτης, Σιαματάς, Γκέκα, Σπυρίδης, Προβατίδης, Τσότρας (76` Κιτσώνης), Αγγελίδης (46` Χατζηκυριάκου), Βαλαβανόπουλος (65` Σολακίδης), Άγγος.

proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected