Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (6ος όμιλος) Ηρακλής Βόλου – Απόλλων Λάρισας 1-3 (photos)

dda86e9a429f29fba2297b8a1bbaf5c0_DSC_0077Το δύο στα δύο έκανε ο Απόλλων Λάρισας με τη νίκη του στο «Παντελής Μαγουλάς» κόντρα στον Ηρακλή Βόλου για την 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική (1-3). 

Η αναμέτρηση διεξήχθη παρουσία πολλών φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο με σύμμαχο τον καλό καιρό. Αξίζει να αναφέρουμε πως βρέθηκαν στη Νέα Ιωνία και αρκετοί φίλοι του Απόλλωνα. Στο τέλος χειροκρότησαν όλοι την προσπάθεια της Λαρισινής ομάδας που δίκαια έφτασε στη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και για τις δύο ομάδες. Πολύ νωρίς στο 7’ ψυχρολουσία για τον Απόλλωνα, όταν προηγήθηκε ο Ηρακλής Βόλου. Στη φάση αυτή ο Μπρέλας ανέτρεψε τον Μόσιο, το πέναλτι εκτέλεσε ο Τσουκάλης, προσωρινά απέκρουσε ο Μπρέλας, όμως ο Τσουκάλης στην επαναφορά έκανε το 1-0.

Η συνέχεια δεν είχε να επιδείξει θέαμα, ο Απόλλωνας ακολουθούσε το παιχνίδι που του είχε επιβάλει η αντίπαλη ομάδα χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει κάποια ιδιαίτερη στιγμή. Στο 12’ ο Κυριακός έκανε ένα πολύ καλό σουτ, με τις γροθιές ο κίπερ του Ηρακλή σε κόρνερ. Στο 27’ για τους γηπεδούχους ο Νούσιας έκανε ένα καλό σουτ έδιωξαν όμως οι αμυντικοί

Στο 34’ το σουτ του Μόσιου πήγε πάνω από τα δοκάρια. Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε μεταμορφωμένος και άρχισε να δημιουργεί καλές στιγμές. Έτσι στο 60’ έκανε την όμορφη σέντρα ο Σκούπρας, πήρε την κεφαλιά ο Παλάσκας και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Δέκα λεπτά μετά έγινε η ανατροπή του Σκούπρα και το πέναλτι εκτέλεσε ο Κυριάκος και έκανε το 1-2.

Όσο πίεζε ο Απόλλωνας κατάφερε στο 90’ να κάνει το 1-3, όταν ωραία ξέφυγε ο Παλάσκας έδωσε στο Κολοβό, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κουρδής Γ. έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις

Ηρακλής Βόλου (Γιάννης Φασουράκης): Πολυμέρου, Ασλάνογλου, Κοντοβάς, Σουλιώτης (75’ Θάνος), Μοράλες, Φέζο (65’ Ζαρίφης), Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής, Τσουκάλης (75’ Βουρδάνης), Μόσιος.

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Μπρέλας, Αντωνόπουλος (16’ Κολοβός), Γιαννακόπουλος, Κολιός, Φλώρος, Κουρδής Γ., Παλάσκας, Χατζής, Κουβελάς (66’ Λιλολάρι), Κυριάκος, Σκούπρας.

περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected