Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

ΦΑΣ Νάουσα – Αλμωπός Αριδαίας (0-0) Δηλώσεις προπονητών και παικτών

DSCN0561 (1)Στο SportsUp μίλησαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα οι δύο προπονητές των ομάδων, Βαγγέλης Ντίσιος και Γιώργος Τυριακίδης. Από τους ποδοσφαιριστές, μίλησαν οι Δήμος Συμπεθέρης και Βαγγέλης Καλαϊτζίδης.

Αναλυτικά :

Γιώργος Τυριακίδης : Ένα ματς με όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που στοχεύουν στην άνοδο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εκτός κλίματος, οι αντίπαλοι βρήκαν τους διαδρόμους και κάναμε πολλά λάθη. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο διάστημα αυτό, κάτι που προσπαθήσαμε να αλλάξουμε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και επισκεφτήκαμε με αξιώσεις τα αντίπαλα καρέ. Με δεδομένο πως ο αντίπαλος είχε την κυκλοφορία της μπάλας, προσπαθήσαμε να πιέσουμε περισσότερο στο δεύτερο μέρος, αλλά και πάλι είχαμε μέτρια διαστήματα. Ωστόσο θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα καθώς και οι δύο ομάδες είχαν τις καλές στιγμές τους αλλά και τα διαστήματα μετριότητας,. Για μας είναι σημαντικό το ότι δεν ηττηθήκαμε σε μια δύσκολη έδρα και κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι το Στρατώνι

Βαγγέλης Ντίσιος : Αντιμετωπίσαμε το θεωρητικό φαβορί του ομίλου. Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, κατά περιόδους ποιοτικό ανάμεσα σε δύο ομάδες που πάλεψαν εξίσου για τη νίκη. Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της Νάουσας που μας στήριξε σήμερα, μένουν τέσσερα ακόμη παιχνίδια από τα οποία θα αναζητήσουμε το απόλυτο ώστε να κατακτήσουμε τον φετινό μας στόχο.
Δήμος Συμπεθέρης : Η αλήθεια είναι πως θέλαμε πολύ τη νίκη αλλά στο τέλος μένει αυτό που πολλές φορές λέμε στο ποδόσφαιρο “αν δεν κερδίσεις, καλύτερα να μη χάσεις”. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο ωστόσο δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο για να κάνουμε ευτυχείς του φιλάθλους της Νάουσας και κατ επέκταση τους ανθρώπους της διοίκησης. Πάμε για το “διπλό” στο Κιλκίς, θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια”.

Βαγγέλης Καλαϊτζίδης : Ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για μας. Ξεκινήσαμε περισσότερο αμυντικά, προσέξαμε περισσότερο την ανασταλτική μας λειτουργία και πήγαμε στα αποδυτήρια με το μηδέν στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ζητήσουμε περισσότερα επιθετικά, είχαμε τις ευκαιρίες όπως και ο αντίπαλος. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και πάμε για το διπλό στη Χαλκιδική.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected