ΦΑΣ Νάουσα – Αλμωπός Αριδαίας 0-0 (photos)

DSCN2094Ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, με ελάχιστα ξεσπάσματα παρακολούθησαν οι 1000 περίπου θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Νάουσας.

ΦΑΣ και Αλμωπός Αριδαίας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 και παράλληλα με τη νίκη του Στρατωνίου στη Γουμένισσα (0-2), οι τρεις ομάδες (κατά τα φαινόμενα) συνεχίζουν την προσπάθεια τους για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου, οι φίλοι της Νάουσας τίμησαν την προσπάθεια των παικτών για την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες, ωστόσο δυναμική ήταν η παρουσία των φιλάθλων της ομάδας από την Αριδαία που ακολούθησαν την αποστολή στην πόλη της Ημαθίας.

Το παιχνίδι ήταν εκ προοιμίου δύσκολο για τις δύο ομάδες και αυτό φάνηκε εξ αρχής από τα πρόσωπα των προπονητών αλλά και των παικτών. Οι δύο τεχνικοί (κουμπάροι μεταξύ τους αλλά και παλιοί γνώριμοι από παρόμοιες “μάχες” εντός αγωνιστικού χώρου) έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στον νευραλγικό χώρο του κέντρου, με σαφή προσανατολισμό να εγκλωβίσουν τα αντίπαλα ατού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Μουσικάκης ήταν…βδέλλα πάνω στον Καραγιάννη ενώ ιδιαίτερη ήταν η πίεση στην πρώτη επαφή της μπάλας όταν αυτή ερχόταν στα πόδια του Ουέλινγκτον.

Στα αξιοσημείωτα στοιχεία της αναμέτρησης, η απουσία του Δημήτρη Καφέ από το αρχικό σχήμα (ένιωθε ενοχλήσεις στον δικέφαλο από το ματς στο Στρατώνι) αλλά και η επιλογή του τεχνικού του ΦΑΣ στο πρώτο μέρος να παίξει με προωθημένο τον Σωκράτη Λαμπριανίδη, που ήταν σε πολύ καλή μέρα σήμερα.

Στην “σκακιέρα” της τακτικής και η αλλαγή του Γιώργου Τυριακίδη στο 38′ της αναμέτρησης, που πέρασε εκτός τον Σκέντο για να βάλει στη θέση του τον Μπογδάνη (πιθανώς λόγω των δυο-τριών λαθών μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα) και όχι λόγω τραυματισμού όπως ενημερωθήκαμε στο LIVE της αναμέτρησης.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, το ματς απέκτησε γρήγορο ρυθμό, οι γηπεδούχοι είχαν αριθμητικά περισσότερες καλές στιγμές αλλά και ο Αλμωπός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις.

Αλμωπός και Στρατώνι προπορεύονται στον όμιλο μετά από δύο αγωνιστικές (4 βαθμοί), ο ΦΑΣ Νάουσα έχει δύο ισοπαλίες ενώ το Πάικο φαντάζει ως τον αδύναμο κρίκο του γκρουπ, έχοντας 0 βαθμούς και ήδη 0-7 στα τέρματα. Την Κυριακή 22/5, η Νάουσα μεταβαίνει στη Γουμένισσα με στόχο αποκλειστικά το “διπλό” ενώ ο Αλμωπός μεταβαίνει στο Στρατώνι.

Το φιλμ της αναμέτρησης

1′ Καλό σουτ του Λαμπριανίδη έξω από την περιοχή, λίγο άουτ.

7′ Εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Καραγιάννη στο πρώτο δοκάρι, ελάχιστα άουτ.

23′ Κεφαλιά πάσα του Παπαδόπουλου, εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Καραγιάννη έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

33′ Εκτέλεση φάουλ του Λαμπριανίδη, με τα ακροδάχτυλα ο Αποστόλου σε κόρνερ.

42′ Πάσα του Λαμπριανίδη στην πλάτη της άμυνας, σουτ του Συμπεθέρη, απέκρουσε ο Αποστόλου.

44΄Κίτρινη κάρτα στον Λαμπριανίδη.

45′ Αντεπίθεση για τον Αλμωπό, ο Καπουσούζης προτίμησε να σουτάρει πάνω στα σώματα των αμυντικών και ενώ ο Ελευθεριάδης Θ. ήταν μόνος του δεξιά.

48′ Εκτέλεση φάουλ του Μουσικάκη με πολλή δύναμη, απομάκρυνε με γροθιές ο Αποστόλου.

62′ Οκτώ δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Καμπάνης δέχθηκε κίτρινη κάρτα!

68′ Καλό σουτ του Μουρίκι, εντυπωσιακά ο Αποστόλου σε κόρνερ.

70′ Εκτέλεση φάουλ του Ζαρογιάννη, η μπάλα κόντραρε, σουτ του Ελευθεριάδη Θ. απέκρουσε ο Ιωακειμίδης σε κόρνερ.

77′ Σέντρα του Σαρηγιαννίδη, σουτ με τη μία του Λαμπριανίδη, απέκρουσε και πάλι ο Αποστόλου.

78′ Αντεπίθεση για τη Νάουσα, σουτ του Ουέλινγκτον, μπλόκαρε ο Αποστόλου.

79′ Μεγάλη διπλή ευκαρία του Αλμωπού! Κεφαλιά εξ επαφής του Καραγιάννη, απέκρουσε ο Ιωακειμίδης και στην επαναφορά πλασέ του Καμπάνη, η μπάλα άουτ.

83′ Κίτρινη κάρτα στον Ελευθεριάδη Γ.

89′ Εκτέλεση κόρνερ του Σαρηγιαννίδη, κεφαλιά του Αβραμόπουλου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

90′ Σέντρα του Καπουσούζη, κεφαλιά του Καραγιάννη από καλή θέση, εξαιρετική απόκρουση του Ιωακειμίδη.

DSCN2096DSCN2095

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα: Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Ηλιάδης, Μουσικάκης, Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης (58′ Παπατάνος), Λαμπριανίδης, Μουρίκι (78′ Βλαχοδήμος Α.), Σαρηγιαννίδης, Ουέλινγκτον (84′ Καφές)

Αλμωπός Αριδαίας: Αποστόλου, Ελευθεριάδης Θ., Καλαϊτζίδης, Ζαρογιάννης, Σκέντος (38′ Μπογδάνης), Ελευθεριάδης Γ., Καπουσούζης, Κοβάτσης (75′ Καρακάσης), Καραγιάννης, Προβατίδης, Παπαδόπουλος (62′ Καμπάνης)

δείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected