Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (10ος όμιλος) Ρόδος – Αίγειρος Μυστεγνών 5-1

0ab2a176e2cd3d5d14da6c95a910dff8_LΜια Ρόδος να την πιεις στο ποτήρι! Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη ήταν εντυπωσιακή απέναντι στον Αίγειρο Μυστεγνών, επικρατώντας με το εμφατικό 5-1. Με τη συγκεκριμένη νίκη πέτυχε το 2/2 κι έφτασε στους 6 βαθμούς στη μάχη για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική!

Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Ρόδος είχε το πάνω χέρι κι από την αρχή φάνηκε η εξέλιξη τους ματς. Στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με 3-0 βάζοντας ουσιαστικά-γερά θεμέλια για μια εύκολη επικράτηση.Η επανάληψη βρήκε τη Ρόδο να διευρύνει κι άλλο το σκορ, φτάνοντας στο τελικό 5-1.

Ο Αίγειρος Μυστεγνών εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να φανεί στο γήπεδο.Επόμενη δοκιμασία για τη Ρόδο, την Κυριακή στη Σαντορίνη.Το ματς:Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι έδειξαν τις επιθετικές τους βλέψεις και την όρεξη για νίκη που θα συνδυαστεί με πολλά γκολ.

Η πρώτη απόπειρα έγινε μόλις στο 4’. Ο Γκόγκας επιχείρησε την σέντρα και ο Αρχοντούλης έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το τέρμα. Στην αμέσως επόμενη φάση και πάλι ο Αρχοντούλης απείλησε. Έκανε την κάθετη πάσα στον Αμανατίδη, ο οποίος σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η Ρόδος δεν σταμάτησε την πίεση και στο 9’ ο Γκόγκας έκανε το συρτό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας του Αίγειρου απέκρουσε με τα πόδια. Στο 12’ οι προσπάθειες της Ρόδου για γκολ καρποφόρησαν. Ο Δελαπόρτας πάσαρε με ωραίο τρόπο στον Αμανατίδη, αυτός απέφυγε τον τερματοφύλακα κι έκανε το 1-0.

Στο 27’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Θεοδοσίου έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Αρχοντούλη κι ο Λίλα τον ανέτρεψε εντός της περιοχής. Ο διαιτητής, κ. Μανούχος έδιξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Παυλίδης.Στο 34’ η Ρόδος, βρέθηκε κοντά στο 3-0 με σουτ του Αρχοντούλη.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 43’ οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Γκόγκα κι ενώ είχε προηγηθεί σουτ του Παυλίδη. Στο 48’ ήταν η φάση του αγώνα με ένα εντυπωσιακό γκολ στο παραθυράκι από τον Δελαπόρτα! Ο Αίγειρος με απρόσμενο τρόπο μείωσε σε 4-1 στο 82’ με τον Συβρή, με διαγώνιο σουτ.

Κι ενώ δεν είχαν κοπάσει οι… πανηγυρισμοί η Ρόδος σημειώσε άλλο ένα τέρμα κάνοντας το 5-1 με σουτ του Παυλίδη.Η φάση του αγώνα:Ανήκει στον Δελαπόρτα και το γκολ που πέτυχε με μακρικό σουτ στο παραθυράκι του αντίπαλου τέρματος.

Συνθέσεις

Ρόδος (Ορφανίδης Σάββας): Κεφάλας, Καντιμοίρης, Ορφανίδης, Θεοδοσίου, Καλημέρης (69’ Ιμεραλιλάϊ), Τζιβίλογλου (51’ Νικήτας), Αμανατίδης, Αρχοντούλης, Δελαπόρτας, Γκόγκας, Παυλίδης.

Αίγειρος Μυστεγνών (Παπαλόπουλος Θεόδωρος): Κούμπας, Καππαγιάννης, Μουντζούρης (58’ Μαστραντώνης), Λεονιαρίδης, Τριλιάνος (58’ Κοντονίκας), Χριστοδούλου, Λίλα, Γιακαλής, Σεραφίγγος (16’ Τσίπας) Συβρής, Μαλακός.

xxsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected