Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (13ος όμιλος) Δόξα Γαρδικίου – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 1-1

HEYvb13Δευτερόλεπτα μακριά από την πρώτη της επιτυχία μετά από 7 αγώνες μπαράζ, έφτασε η Δόξα Γαρδικίου, όμως το πέναλτι που υποδείχθηκε σε βάρος της στο 95΄ της στέρησε την διαγραφόμενη νίκη.

Οι ασπρόμαυροι του Γαρδικίου ήταν συνολικά καλύτεροι από τους Μαύρους Αετούς και άξιζαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι είχε μετρημένες φάσεις, με τους γηπεδούχους όμως να δείχνουν το απαιτούμενο πάθος για τη νίκη, στηριζόμενοι στην εξαιρετική τους άμυνα.

Tο γκολ της Δόξας πέτυχε ο Μπουρνάς στο 73′ με καταπληκτικό σουτ από πλάγια θέση. Ένα σουτ που δεν άφησε περιθώρα στον Κλιάκο να αντιδράσει σκοράροντας ένα φανταστικό γκολ για τη Δόξα.

Οι Τρικαλινοί είχαν οριζόντιο δοκάρι στο 79′ μετά από απευθείας χτύπημα φάουλ του Χοτζάι. Στην εκπνοή των καθυστερήσεων έγινε η φάση του πέναλτι στον Μπουρνά που είδατε και προηγουμένως από την παρακάμερα του thesprotiaball,  με το Ελευθεροχώρι να γλιτώνει ανέλπιστα από μια βέβαιη ήττα, αφού ο Χοτζάι δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι παίκτες, οι άνθρωποι και οι φίλαθλοι της Δόξας Γαρδικίου εξέφρασαν εντονότατα παράπονα για τη διαιτησία.

Συνθέσεις

Δόξα Γαρδικίου: (Παππάς): Ντόστας, Λάμπρου Δ.,Μπουρνάς, Παππάς, Μηνάς, Τσίρης Β., Ζήσης, Γεωργάκης, Κώστας, Λάμπρου Α.(92′ Γκέκας) , Τσούγγαρης (88′ Βάσιος)

Ελευθεροχώρι (Ψύχος): Κλιάκος, Μπαρμπαρούσης, Τσιγάρας, Ρόμπος, Καραστέργιος, Τσιούκας, Κεχαγιάς, Κωτούλας (63′ Βερβέρας), Γιαννούλας(74′ Σκρέκας) Μαράβας(Χοζτάι), Ρούκας.

thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected