Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (13ος όμιλος) Δόξα Μεγαλόπολης – Τσικλητήρας Πύλου 0-0

imageΗ Δόξα Μεγαλόπολης αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ στο κατάμεστο γήπεδό της κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου για την 2η αγωνιστική των μπαράζ της Γ’ Εθνικής και έφτασε τους 4 βαθμούς. 

Το εμφατικό 0-3 στο Γύθειο για τη Δόξα Μεγαλόπολης βρήκε συνέχεια στην εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον Τσικλητήρα Πύλου. Οι δύο ομάδες προέρχονταν από νίκη την πρώτη αγωνιστική και θέλησαν να διατηρήσουν το αήττητο σε ένα παιχνίδι που ο κόσμος της πόλης απέδειξε το μεγάλο ενδιαφέρον του για την προσπάθεια του συνόλου του Βασίλη Κούβαλη.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν είχε και τον καλύτερο ρυθμό καθώς η αμυντική λειτουργία και των δύο δούλεψε εξαιρετικά και δυσκόλεψε τις προσπάθειες επιθέσεων. Η προσοχή και των δύο ήταν κυρίως στην άμυνα με τη Δόξα να χτυπά στις αντεπιθέσεις και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις.

Τα πρώτα 20 λεπτά του 2ου ημιχρόνου είχαν την απόλυτη πίεση των γηπεδούχων για το γκολ της νίκης με κορυφαία στιγμή την εξαιρετική κάθετη πάσα του Στέρμπα που βρήκε μέσα στην περιοχή τον Νίκο Λυμπερόπουλο ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά δεν νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η ισοπαλία έδωσε από έναν βαθμό στις δύο ομάδες που έφτασαν πλέον τους 4 και μοιράζονται την πρώτη θέση του ομίλου μετά από δύο αγωνιστικές. Στο άλλο ματς η Ενωση Λέρνας κέρδισε 1-0 το Γύθειο που έχασε και άλλο έδαφος για την κατάληψη μίας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στη Γ’ Εθνική.

Η Δόξα Μεγαλόπολης υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την Ένωση Λέρνας, ενώ ο Τσικλητήρας Πύλου τον Ολυμπιακό Γυθείου.

Συνθέσεις

Δόξα: Δημητρέλης, Αθανασιάδης, Παναγιωτόπουλος, Γιαννακούλιας, Στρέμπας, Αντώνακας, Δρόσος, Κατσαρός, Νάνος, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος

Πύλος: Μίντζηρας, Δούνιας, Μπίζος, Αντάλης, Μπαρτάκης, Κυριαζόπουλος, Χοτζάι, Τσάτσος, Γραμματικόπουλος, Μικελάτος, Διακουμής

arcadiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected