Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (7ος όμιλος) Ιστιαία – Ολυμπιακός Λαμίας 3-0 (photos+vid)

DSC_0138Άλλη μια μεγαλειώδη νίκη πέτυχε σήμερα η Ιστιαία με τρία γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό Λαμίας, σε ένα παιχνίδι σχεδόν μονόλογο και στο οποίο θα μπορούσε να έχει φύγει με ευρύτερο αποτέλεσμα.

Οι δύo ομάδες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο με τους βορειοευβοιώτες να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο όμως λεπτό προς λεπτό γινόταν όλο και ισχυρότερο, με συνεχείς επιθέσεις και ευκαιρίες.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σοβαρά της εστία του Μπιμπά, έχοντας μόνο δυο καλές στιγμές και ένα πέναλτι που απέκρουσε σωτήρια ο πορτιέρο της Ιστιαίας, ενώ προσπάθησε να φέρει στα ίσια το παιχνίδι για μόνο 8 με 10 λεπτά.

Σίγουρα με το σημερινό αποτέλεσμα, οι πρωταθλητές της Εύβοιας έχουν το ψυχολογικό πλεονέκτημα να βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου των μπαράζ και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα δύο επόμενα παιχνίδια θα γίνουν στην έδρα της, της δίνει την ψυχολογία να τα πραγματοποιήσει έχοντας προφίλ νικητή.

Σημαντική η παρουσία και σήμερα του 12ου παίκτη της ομάδας του Γουρνά, που κατέκλυσε τις κερκίδες του γηπέδου (δείτε πανοραμικές φωτογραφίες), φτάνοντας τους περίπου 800 θεατές, συνεχίζοντας να στέκονται δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας της Ιστιαίας να κάνει τον άθλο και να πάρει το εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική.

Φάσεις του παιχνιδιού

5΄ Εκπληκτικό μπλοκάρισμα του Δελούκα σε σουτ του Καρκασίνα.

9΄ Ο Στεργίου πλασάρει στον Χρήστο Ανέστη που ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Δ. Λέντα. Το πέναλτι εκτελεί πετυχημένα ο Χρήστος Ανέστης, δίνοντας το προβάδισμα στην Ιστιαία από νωρίς όπως και στο Καρπενήσι, 1-0

11΄ Ο Καρκασίνας βγαίνει στην κόντρα και μόνος του τετ α τετ με τον Δελούκα που φτάνει σχεδόν στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, σουτάρει μην έχοντας καλό οπτικό πεδίο, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι.

28΄ Ο Αργύρης Στεργίου που σήμερα ήταν πανταχού παρών, μπαίνει από δεξιά στην περιοχή και σουτάρει, με τον Δελούκα να διώχνει με τα πόδια.

55΄ Ο Καλαμάτας βρίσκεται στο ημικύκλιο της περιοχής του Μπιμπάι και στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

66΄ Ο Χρήστος Ανέστης εκτελεί φάουλ από αριστερά και στέλνει την μπάλα προς το δεύτερο δοκάρι του Δελούκα. Εκεί ο Πανάκης σε μια προσπάθεια – αντίγραφο αυτής στο Καρπενήσι, χώνεται ανάμεσα σε δυο αντιπάλους και με κεφαλιά ψαράκι ψάχνει τα δίχτυα προς το πρώτο δοκάρι. Εκεί βρίσκεται ο Βασίλης Ανέστης που με ένα χαλαρό πλασέ την στέλνει στον στόχο πιο εύκολα, στέλνοντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς τους 800 περίπου φιλάθλους που βρίσκονταν στην κερκίδα, αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές, 2-0.

73΄ Δυνατό πλασέ του Αργύρη Στεργίου από την δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής βρίσκει την απέναντι γωνία του Δελούκα, που μάλλον άγγιξε την μπάλα με τα δάχτυλα χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι έγινε το τελικό 3-0

76΄ Κεφαλιά του Χριστοδούλου τερματίζει πάνω από το οριζόντιο του Μπιμπάι.

86΄ Σε επίθεση των παικτών του Σπ. Λέντα, ο Καλλίτσης ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Αντωνίου και ο κ. Ζαραβινός χρεώνει την εσχάτη των ποινών. Ο Μαλισσόβας αναλαμβάνει να εκτελέσει από τα εννέα μέτρα. Όμως ο Μπιμπάι αποκρούσει σωτήρια σε πρώτο χρόνο και σε δεύτερο, η μπάλα επιστρέφει στα πόδια του Μαλισσόβα που αγχωμένα την στέλνει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

Συνθέσεις

ΑΕ Ιστιαίας (Θ. Γουρνάς) : Μπιμπάι, Καλλίτσης, Βασιλείου, Τόουρφρε, Πανάκης, Στεργίου Η (87΄ Γοργομάτης Α), Στεργίου Α, Ηλιόπουλος, Ανέστης Β, Ανέστης Χ (70΄ Μιχαήλ), Καρκασίνας (81΄ Μακρής)

Ολυμπιακός Λαμίας (Σπ. Λέντας) : Δελούκας, Πρέμτσης (62΄ Χριστοδούλου), Στυλιανός, Λέντας Δ, Τσούκαλος, Καλαμάτας, Μαλισσόβας, Κουτρουμάνος, Ζήσιμος (74΄ Χαλαστάνης), Καυκιάς, Αντωνίου

περισσότερες φωτογραφίες στο eviagoal.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected