Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (9ος όμιλος) Αιγάλεω – Αετός Κορυδαλλού 2-1

13245430_1738045146474181_707149263529152456_nΣεφτέ στις νίκες έκανε το Αιγάλεω, το οποίο επικράτησε με 2-1 στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» του Αετού Κορυδαλλού, σε αγώνα για την 2η αγωνιστική του 9ου ομίλου των αγώνων μπαράζ.

Την πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου, πέτυχε το Αιγάλεω. Η ομάδα του Γιώργου Σουρλή ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους «κιτρινόμαυρους», και μόλις στο 7΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, έπειτα από αυτογκόλ του Σύρμα. Από το σημείο εκείνο και μετά το «Σίτι» ήταν εκείνο το οποίο είχε την κατοχή της μπάλας, και προσπαθούσε να φτάσει στην επίτευξη ενός ακόμα τέρματος προκειμένου να πάει στα αποδυτήρια με σκορ ασφαλείας.

Ότι δεν είχαν καταφέρει μέχρι τότε οι «κυανόλευκοι», θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει οι πρωταθλητές Πειραιά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η εκτέλεση φάουλ όμως του Ξενιτόπουλου αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Μουκέα, με το σκορ να διατηρείται ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη το «Σίτι» μπήκε δυνατά στον αγώνα επιδιώκοντας το 2-0, κάτι το οποίο μπορούσε να είχε πετύχει στο 52΄ οι Κωνσταντόπουλος και Ρούσσος, δεν κατάφεραν από κοινού να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Κοντόπουλου.

Αυτό που δεν μπόρεσαν οι πρωταθλητές να κάνουν σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχαν στο 58΄ με την κεφαλιά του Ρούσσου. Έπειτα από το τέρμα αυτό το συγκρότημα του Γιώργου Σουρλή, κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και παράλληλα να κάνει διαχείριση του υπέρ του αποτελέσματος.

Από την πλευρά τους οι παίκτες του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου, επιζητούσαν ένα γκολ το οποίο θα τους έβαζε εκ νέου στο ματς. Αυτό ήρθε στο 85΄ με τον Μπερίσα, ενώ στο 87΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για το 2-2 , η προσπάθεια όμως του Μπερίσα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μουκέα με το σκορ να μένει ως έχει μέχρι την λήξη του αγώνα.

Συνθέσεις

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Σουρλής): Μουκέας, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Κωνσταντόπουλος, Ναυπλιώτης, Παπαθανασίου, Σταύρου, Φουκαράς, Ρούσσος, Πασσάς (67′ Μεχμέτογλου), Κοκκιναράς (80’Λοϊζίδης).

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) : Κοντόπουλος, Κουντουράς (60’Καλέργη), Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Σύρμας, Σιδηρόπουλος, Τσακίρη (72Μπαμπουλάκης), Λέσι, Κράσι (45+Μπερίσα), Μούτσας, Δρυμούσης.

sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected