Κατηγορίες
Basket

Δύο παιχνίδια την Τετάρτη (18/5) για το τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2016”

b1f5cf7ac2c36f8f1e1b8173189e2a7d_XLΜε δύο παιχνίδια συνεχίστηκε σήμερα (18/5) το τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2016”. 

Η “Χαβαλένθια” επιβλήθηκε στο ντέρμπι ενάντια στις “Μορφές” και οι “Χωρίς Έλεος” δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους “Γνωστοί και Φίλοι”.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες, η ομάδα του Πιτούλια κατάφερε να επικρατήσει στα σημεία και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Κινητήριος μοχλός για την νίκη, ο Μαυροματιδης που έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο ενώ καθοριστικό σημείο ήταν τα δυο απανωτά τρίποντα των Μπασιά και Σαράφη, που… έκοψαν τα πόδια των αντιπάλων τους στην τέταρτη περίοδο.

Από τους ηττημένους ο Ορφανίδης πάλεψε στην άμυνα, οι Τριγώνης και  Σκουμπόπουλος σκόραραν αλλά δεν ήταν αρκετό ώστε να γείρει η πλάστιγγα υπέρ τους.

Χαβαλένθια 39 – Μορφές 35

ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ : Πιτούλιας 5, Ανδρεόπουλος ,Μαυροματίδης Γ. 2, Μπασιάς 5(1), Μαυροματίδης Ν. 8, Σαράφης 10(1), Λαμπαούνας 2, Παπαδόπουλος 7, Ανδρονιάδης.

ΜΟΡΦΕΣ: Τσιγάρας 7(1), Μαυρόπουλος, Τζιουμάκης 6, Σκουμπόπουλος 10(1), Τόκας 2, Τριώνης 8, Ορφανίδης, Χατζηκυριακίδης.

Στο δεύτερο και πιο δυνατό παιχνίδι της ημέρας, οι “Χωρίς Έλεος” έδειξαν ότι η κακή εμφάνιση στο παιχνίδι της πρεμιέρας ήταν μια παρένθεση. Εξαιρετικός ο άρτι νυμφευμένος Σταμπουλής, ο οποίος τα έκανε όλα : σκόραρε, μοίρασε ασίστ, πήρε ριμπάουντ και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στο πρώτο ροζ φύλλο. Άξιοι συμπαραστάτες οι Χατζηεμμανουήλ και Δαλλής ιδιαίτερα κάτω από τα καλάθια.

Οι νεοφώτιστοι αλλά διόλου αδύναμοι “Γνωστοί και Φίλοι” δεν ήταν σε καλή ημέρα και τους κόστισε. Άστοχοι από την γραμμή των 6,75 , οι Αρβανίτης Σπύρος Αλεξίου και Αργυρόπουλος προσπάθησαν να σώσουν την παρτίδα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Χωρίς Έλεος 49 – Γνωστοί και Φίλοι 40

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Σταμπουλής 17, Μουρατίδης 7, Δαλλής 7, Χατζηεμμανουήλ 9, Αποστόλου 3, Χατζής 6.

ΓΝΩΣΤΟΙ Κ ΦΙΛΟΙ : Αλεξίου 6, Αργυρόπουλος 8, Πολυμένης 5, Αρβανίτης 10, Κυβεντίδης, Αγοραστάκης, Μπιζέτας 2, Κόζας 1, Λαζός 2, Τούσας 2, Κυριακίδης 4.

φωτ. από sportorama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected