Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (14ος όμιλος) ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ – Άρης Περιβολίων 2-1

-inka-aris-eisodosΤεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε το ΙΝΚΑ το οποίο στο πιο κομβικό ματς της διαδικασίας των μπαράζ νίκησε το απόγευμα στις Μουρνιές με 2-1 τον Άρη Ρεθύμνου και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Πολύ κοντά στην άνοδο βρίσκεται πλέον το ΙΝΚΑ το οποίο νίκησε με 2-1 τον Άρη Ρεθύμνου στις Μουρνιές και έκανε αποφασιστικής σημασίας βήμα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της Γ’ εθνικής.

Οι πρωταθλητές Χανίων επιβλήθηκαν απόλυτα δίκαια των Ρεθυμνιωτών στις Μουρνιές κι έτσι απέκτησαν πολύ μεγάλο προβάδισμα για την κατάληψη μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων που οδηγούν στις εθνικές κατηγορίες.

Το ΙΝΚΑ με την νίκη του έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς με το φινάλε του α’ γύρου των μπαράζ και ξέφυγε πέντε πόντους από την τρίτη θέση, αφού στο άλλο ματς ΟΦΙ και ΠΟΑ αλληλοεξουδετερώθηκαν και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα άκρως βολικό αποτέλεσμα. Ο Άρης έμεινε στους 4 βαθμούς, ενώ οι δυο σημερινοί αντίπαλοι στο “Π.Βουζουνεράκης” έμειναν στους 2 πόντους.

Το ΙΝΚΑ επί της ουσίας χρειάζεται ακόμα μια νίκη για να κλειδώσει το εισιτήριο ανόδου έχοντας μπροστά του τρία ματς-μπολ.

Στα του αγώνα, το ΙΝΚΑ από την αρχή ήταν πιο επιθετικό και αποφασισμένο για το τρίποντο. Τελικά εξαργύρωσε την υπεροχή του στα μέσα του ημιχρόνου με τον Λευτέρη Βεστάκη να εκμεταλλεύεται την πάσα του Γωνιωτάκη και να σκοράρει για το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο α’ μέρος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με τον Τσίτα να χάνει τις πιο μεγάλες στο φινάλε του 45λέπτου.

Ότι όμως δεν έκανε ο νεαρός επιθετικός τότε, το έκανε στο 67’ μέσα από την καρδιά της άμυνας του Άρη κι έπειτα από ωραία μπαλιά του Ταταράκη (2-0). Οι βάσεις είχαν μπει με τους πρωταθλητές Χανίων να μην ανησυχούν ούτε μετά την μείωση του σκορ από τον Άρη που ήρθε στο 74′ με τον Θεοδωρομανωλάκη. Το ΙΝΚΑ θα μπορούσε να ξαναπάρει προβάδισμα δυο τερμάτων πάλι με τον Τσίτα (77’), διαχειρίστηκε εξαιρετικά το ματς και τελικά πήρε την υπερπολύτιμη νίκη.

Συνθέσεις

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Δασκαλάκης, Σάμπα, Κομπογεννητάκης, Γαλανίδης (87’ Σφακιωτάκης), Κελέση, Ντεντάκης, Γωνιωτάκης (78’ Σηφάκης), Ταταράκης (86’ Περδικάκης), Βεστάκης, Τσίτας.

Άρης Ρεθύμνου (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Βογιατζιδάκης, Πίργια (87’ Καρδαμήτσης), Μπερνιδάκης, Μιχελιδάκης, Δασκαλάκης, Μαργκίνι, Καψαλάκης, Γκιόκας, Κοζανίδης, Μουλίτσας (64’ Θεοδωρομανωλάκης), Βελονάκης.

περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected