Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (3ος όμιλος) Στρατώνι – Αλμωπός Αριδαίας 1-1

b980d0e505bda269b5204efea53f4b77_XLΤο Στρατώνι προς το τέλος πήρε τον βαθμό και έβαλε «φωτιά» στον όμιλο.

Στη Χαλκιδική, Στρατώνι και Αλμωπός μονομάχησαν στο ντέρμπι του ομίλου βάση της βαθμολογικής συγκομιδής και των δυο ομάδων μέχρι τώρα στο μίνι πρωτάθλημα. Το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) μεταξύ τους και η νίκη της Νάουσας επί του Πάϊκου Γουμέννισας έκανε ακόμη μεγαλύτερο το ενδιαφέρον στον 3ο όμιλο.

Ο Αλμωπός ευτύχησε να προηγηθεί στο 15’ με κεφαλιά του Προβατίδη. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, ζήτησαν το δεύτερο γκολ ωστόσο το ρευστό 0-1 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα. Στο διάστημα αυτό, η καλύτερη φάση του Στρατωνίου στο πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Μετάι που πέρασε άουτ.

Το δυνατό παιχνίδι και οι πολλές κάρτες έκαναν την εμφάνιση τους από τα πρώτα λεπτά του ματς, κάτι που συνεχίστηκε και στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να κάνουν με το ‘’καλημέρα’’ στο δεύτερο ημίχρονο το 0-2, όταν το σουτ του Καπουσούζη σταμάτησε στο δοκάρι του Ράπτη.

Όμως, παρά τις πολλές ευκαιρίες από πλευράς φιλοξενούμενων, το Στρατώνι ήταν αυτό που βρήκε το δεύτερο γκολ στο παιχνίδι και ισοφάρισε το σκορ. Σκόρερ για την ομάδα της Χαλκιδικής ο Μετάι με όμορφο σουτ στο 72’.

Χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο στη συνέχεια, αμφότερες πήραν από έναν βαθμό και παρέμειναν στη κορυφή του ομίλου. Ωστόσο, έχουν και συγκάτοικο από σήμερα, καθώς η Νάουσα επικράτησε του Πάϊκου με 0-3 – στην ουσία το έθεσε εκτός μάχης – και έβαλε ‘’φωτιά’’ στον όμιλο, διότι και οι τρεις έχουν από πέντε βαθμούς.

Συνθέσεις

Στρατώνι: Ράπτης, Λεμονής, Κομπάλια, Μπέσσας, Ντινιώτης, Ταϊρης, Μετάι (90′ Kυρικτσής), Κοσμίδης, Μελίσσης, Ξανθηνίδης (58′ Γιαννακόπουλος), Τσιντογιάννης (67′ Κουκουλής)

Αλμωπός Aριδαίας : Αποστόλου, Ζαρογιάννης, Μπογδάνης, Ελευθεριάδης Θ., Καλαϊτζίδης, Ελευθεριάδης Γ. (73′ Μουρατίδης), Καμπάνης, Προβατίδης (80′ Τσιμτσιρίδης), Καπουσούζης, Κοβάτσης (60′ Παπαδόπουλος), Καραγιάννης

Μιχάλης Σουνάς, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected