Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (6ος όμιλος) Διαγόρας Σεβαστής – Απόλλων Λάρισας 0-0 (photos+vid)

DSC05724Ισόπαλο το ντέρμπι της Κατερίνης στον 6ο όμιλο των μπαράζ πρωταθλητριών ομάδων ΕΠΣ, με τον γηπεδούχο Διαγόρα να μένει στο στείρο 0-0 με τον Απόλλων Λάρισας.

Ένα παιχνίδι χωρίς τις πολλές φάσεις, με δυο όμως που συζητιούνται ήδη από τους φίλους και τους ανθρώπους των δυο ομάδων.

Σε ότι αφορά την εικόνα του παιχνιδιού ο Απόλλωνας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε την κατοχή της μπάλας με τους γηπεδούχους να του δίνουν χώρο και την σχετική ελευθερία των κινήσεων.

Παρόλα αυτά όμως η άμυνα του Σακελλαρίδη δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα πέρα από κάποιες στημένες φάσεις τις οποίες όμως «καθάριζαν» με σχετική ευκολία οι παίκτες του Διαγόρα.
Σε μια από τις επιθετικές προσπάθειες της Λαρισινής ομάδας και σε εκτέλεση φάουλ του έμπειρου Κυριάκου που ήταν ο μόνιμος εκτελεστής τους, η μπάλα από το κεφάλι επιθετικού του Απόλλωνα σταμάτησε στο βάθος των διχτυών του Σακελλαρίδη με τον διαιτητή όμως να δίνει επιθετικό φάουλ και να τελειώνει η φάση εκεί.

DSC05714Στο 83΄έγινε η φάση που θα μπορούσε να δώσει το τρίποντο στην ομάδα της Πιερίας. Μετά από ωραία σέντρα του Μπενίσκου από δεξιά, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Απόλλωνα που στην προσπάθεια του να απομακρύνει την έστειλε προς την εστία του. Με υπερένταση ο Μπρέλλας πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα χωρίς όμως η μπάλα να απομακρυνθεί και αφού βρήκε πρώτα το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της ομάδας της Λάρισας με την πιεστική συμμετοχή του επερχόμενου Μαυρίδη η μπάσλα περνάει καθαρά τη γραμμή του τέρματος της ομάδας της Θεσσαλίας.

Διαιτητής και βοηθός κοιτούσαν ο ένας τον άλλον χωρίς να παίρνει κανείς την πρωτοβουλία να φύγει προς την σέντρα και με τον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Μαυρίδη, να πανηγυρίζει σίγουρος ότι θα υποδειχθεί το γκολ, το οποίο όμως ποτέ δε μέτρησε.

Στη φάση αυτή και ενώ δίνονταν εξηγήσεις εκατέρωθεν, για άγνωστο λόγο ο Κουρδής χτύπησε ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Τζοβάρα.

Την τελευταία φάση του αγώνα του αγώνα την είχαν και πάλι οι παίκτες της ομάδας της Πιερίας, όταν από πολύ ωραία προσπάθεια του Καθάριου και σέντρα του Παπαδόπουλου από δεξιά ο Κολαξίδης έπιασε τη δυνατή κεφαλιά με τον Μπρέλλα να είναι όμως στη σωστή θέση και να μπλοκάρει την μπάλα.

Συνθέσεις

Διαγόρας Σεβαστής (Διονύσης Τοκατλίδης): Σακελλαρίδης, Παπαδόπουλος, Λαγδάρης, Κολαξίδης, Αποστολίδης, Τσιώμης, Ταρασιάδης (62΄Καθάριος), Καλουσίδης, Μπενίσκος, Ποτουρίδης, Χρυσόπουλος (77΄Μαυρίδης)

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Μπρέλλας, Λιλολάρι, Γιαννακόπουλος, Γεωργούλης, Φλώρος, Κουρδής, Χατζής, Παλάσκας (84΄λ.τ. Κολιός), Σκούπρας, Κυριάκος (86΄Αντωνόπουλος), Κολοβός (77΄ Κούβελας)

Η συνέντευξη τύπου

Δείτε τη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον Διαγόρα Σεβαστής και τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο του Βατανιακού.

pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected